Dolar 32,4851
%-0.19
Euro 34,7558
%-0.32
Altın 2.420,420
%-0.4
Bist-100 9.676,00
%0.32

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Oğuz Kaan Salıcı: Bizi terör saldırılarıyla terbiye edemezler

Oğuz Kaan Salıcı: Bizi terör saldırılarıyla terbiye edemezler

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, bombalı terör saldırısının düzenlediği İstiklal Caddesi’nde, “Bizi bu tür terör saldırıları ile terbiye edemezler. Bizim toplumumuzu böyle bölemezler. Biz, güçlü bir ülkeyiz, güçlü bir milletiz. Şimdiye kadar terör saldırıları konusunda bir arada durmayı başarmış bir ülkeyiz. Bundan sonra da bu şekilde davranmaya devam edeceğiz” dedi.

  • Ege Postası
  • 16.11.2022 - 20:32

Oğuz Kaan Salıcı ve CHP İstanbul teşkilatı, İstiklal Caddesi’ndeki bombalı terör saldırısının yaşandığı noktaya bugün saldırıda hayatını kaybedenler için karanfil bıraktı. Salıcı, burada yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Hepimizin başı sağ olsun. Tüm milletimizin başı sağ olsun. Bu terör saldırıları canımızı yakıyor. Hepimiz üzüntülüyüz. Daha birkaç gün önce burada, Ecrin babası ile yürüyordu. Yağmur; hayalleri vardı. Kendisine dair, ülkenin geleceğine dair hayalleri vardı, burada sonlandı. Bizi bu tür terör saldırıları ile terbiye edemezler. Bizim toplumumuzu böyle bölemezler. Biz, güçlü bir ülkeyiz, güçlü bir milletiz. Şimdiye kadar bu konularda, terör saldırıları konusunda bir arada durmayı başarmış bir ülkeyiz. Bundan sonra da bu şekilde davranmaya devam edeceğiz.

İstiyoruz ki ülkemiz huzur içinde olsun, güven içinde olsun. Bu ülkede yaşayan herkes doysun. Bu ülkede bir terör saldırısı olmasın. Meseleler konuşulsun, tartışılsın. Terörle Türkiye’yi yönetmeye çalışan ya da bölmeye çalışan odaklar, Türkiye’de hiçbir şekilde başarı sağlayamasın.

Terörü de terörden medet umanları da bütün terör örgütlerini de şiddetle lanetliyorum. Biz, Türkiye’nin aydınlık geleceğine inanan insanlarız. Güçlü bir milletiz. Bu zorlukları da aşacağız. Daha iyi bir konumda, daha iyi bir ülke olarak; barış içinde, huzur içinde bir ülke olarak yaşamaya devam edeceğiz. Buraya gelen, gelemeyen, ama bu acıyı paylaşan bütün yurttaşlarımıza, kalbi burada atan tüm insanlığa, kınayan yabancı ülkelerden herkese teşekkür ediyoruz. Sağ olun, var olun. Bizim ülkemizin birliğini, bütünlüğünü ne yaparlarsa yapsınlar engelleyemeyecekler. Biz, aynı şekilde mücadelemizi vermeye devam edeceğiz.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.