Dolar 32,3696
%0.16
Euro 34,9642
%-0.29
Altın 2.324,720
%0.19
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Necip Zeydan CHP'ye katıldı! Rozetini Kılıçdaroğlu taktı

Necip Zeydan CHP'ye katıldı! Rozetini Kılıçdaroğlu taktı

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisine katılan AK Parti Hakkari Milletvekili adayı Necip Zeydan’a rozetini taktı.

  • Ege Postası
  • 09.11.2022 - 15:04

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Örgütü ve Örgüt Yönetiminden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı’nın kurduğu ve yönettiği, Parti Meclisi Üyesi Devrim Barış Çelik’in koordine ettiği Doğu Masası çalışmaları kapsamında partiye yeni katılımlar sürüyor.

Son olarak Hakkari’den 2011 seçimlerinde AK Parti birinci sıra milletvekili adayı olan Necip Zeydan, Cumhuriyet Halk Partisi’ne katıldı. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Merkez binasındaki makamında kabul ettiği Necip Zeydan’a parti rozetini taktı. Rozet törenine Oğuz Kaan Salıcı ve Devrim Barış Çelik de eşlik etti.

Pinyanişi Aşireti reisi merhum Osman Zeydan’ın en büyük oğlu ve ailenin temsilcisi olan Necip Zeydan, Ulaştırma Bakanlığı’nda çeşitli kademelerde inşaat mühendisi olarak memuriyet ve yöneticilikten sonra aktif siyasete atıldı. Necip Zeydan, 2011 Genel Seçimlerinde AK Parti Hakkari birinci sıra milletvekili adayı olmuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.