Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Nazilli'nin İYİ Partili Başkanı AK Parti'ye geçti

Nazilli'nin İYİ Partili Başkanı AK Parti'ye geçti

İYİ Parti'den ayrılan Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan AK Parti'ye katıldı. Özcan’ın İYİ Parti’den istifa edip AK Parti’ye geçmesine tepki gösteren Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Halka güvendik dediniz değil mi? Halkın oyu Cumhur İttifakı’na değil, Millet İttifakı’naydı arkadaşlar. Halkın oyu ile değil. Ben o bölgede çalıştığım emeklerimi, hakkımı helal etmiyorum” dedi.

  • Ege Postası
  • 23.11.2022 - 16:55

İYİ Parti'nin yerel seçimlerde kazandığı en büyük ikinci ilçesi Nazilli’nin Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, kurucusu olduğu partisinden istifa etti.

İstifasından sonra kendisine yapılan AK Parti'ye katılma davetini kabul eden Özcan, partilisi Belediye Meclis üyesi Ali Gölgesiz ile bazı mahalle muhtarları AK Parti'ye katıldı.

Başkan Özcan ile birlikte hareket eden CHP Aydın İl Saymanı Mustafa Ertekin de partisinden istifa ederek AK Parti'ye geçti.

ERDOĞAN ROZETLERİNİ TAKTI

Özcan'ın istifasına ilçe ve il yönetimleri ile yaşadığı krizleri ve ilçesine yeterince hizmet alamadığını gerekçe gösterdiği, AK Parti'nin ise Özcan’a uzun yıllardır il olma mücadelesi veren Nazilli'nin il olmasını vaat ettiği öğrenildi.

Özcan ve arkadaşlarına bu gün yapılan AK Parti Grup Toplantısında Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan rozet taktı.

Törende konuşan Özcan, Erdoğan'ın davetine icabet ettiğini belirterek AK Parti'ye katılmaktan mutlu olduğunu söyledi.

“GURUR VE ONUR DUYDUĞUM CHP'DEN İSTİFA EDİYORUM”

Nazilli ilçesinin il olması için üzerine düşen görev ve sorumluluktan kaçamayacağını belirten CHP Aydın İl Saymanı Mustafa Ertekin de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Ebedi liderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 1937’de işaret ettiği Nazilli’mizin il olma noktasında yolculuğunu başarı ile taçlandırmak için üyesi olmaktan gurur ve onur duyduğum CHP’den istifa ediyorum” açıklaması yaptı. (Sözcü)

ÖZLEM ÇERÇİOĞLU’NDAN, AK PARTİ’YE GEÇEN NAZİLLİ BELEDİYE BAŞKANI ÖZCAN’A TEPKİ

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Belediye Meclisi toplantısında İYİ Parti’den istifa edip AK Parti’ye geçen Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’a tepki gösterdi.

Belediye Meclisi AK Parti Grubu Sözcüsü Mustafa Arı, “An itibariyle Nazilli Belediye Başkanımız Kürşat Engin Özcan AK Parti ailesine katıldı. Katılımından duyduğumuz memnuniyeti ifade ediyorum. Polemik saymazsanız eğer, inandık hakka, güvendik halka; sana da bir yer var, geniş bir halka” dedi.

Bunun üzerine Çerçioğlu, “Halka güvendik dediniz değil mi? Halkın oyu Cumhur İttifakı’na değil, Millet İttifakı’naydı arkadaşlar. Halkın oyu ile değil. Ben o bölgede çalıştığım emeklerimi hakkımı helal etmiyorum” tepkisini gösterdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.