Dolar 32,3764
%0.18
Euro 34,9968
%-0.19
Altın 2.333,930
%0.58
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Muharrem İnce’den CHP’ye eleştiri: Tek derdiniz koltuk

Muharrem İnce’den CHP’ye eleştiri: Tek derdiniz koltuk

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, CHP’nin erken seçim istediğini fakat kendi kurultayını ertelediğini ifade ederek, “Muhalefet erken seçim istiyor ama kendisindeki seçimi erteliyor. Ya böyle kafa olur mu? İktidara diyorsun gel erken seçim yapalım sonra kurultayı 1 yıl erteliyorsun” dedi.

  • Ege Postası
  • 16.01.2022 - 19:31

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, Erzurum'da partilileri ile buluştu. Soğuk havaya rağmen havaalanında büyük coşku ve konvoyla karşılanan İnce, İbrahim Erkal Kültür ve Sanat Merkezinde partililere seslendi. İnce'nin gündeminde CHP vardı.

“TERÖRİSTLE FOTOĞRAF ÇEKTİREN MİLLETVEKİLİNİ KINAYAMAYAN MUHALEFET VAR”

İnce, muhalefetin teröristle fotoğraf çekilen milletvekilini kınamadığını ifade ederek, “Senin teröristin benim teröristim diyenler var. Yani teröristle fotoğraf çektiren milletvekilini kınayamayan bir muhalefet var. Muhalefet her şeye sus pus durumda. Oy derdindeler oy kimse kusura bakmasın. Biz çocuklarına dinini öğretmek isteyen insanlara karşı değiliz” dedi.

“MUHALEFET ERKEN SEÇİM İSTİYOR AMA KENDİ SEÇİMİNİ ERTELİYOR”

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, CHP'nin kurultayını ertelemesini de eleştirip erken seçim istemelerinin tutarlı olmadığını söyledi. İnce, “Muhalefet erken seçim istiyor. Ama kendisindeki seçimi erteliyor. Ya böyle kafa olur mu? İktidara diyorsun gel erken seçim yapalım sonra kurultayı 1 yıl erteliyorsun. Erdoğan sana dese niye erteliyorsun sen diyeceksin seçim var diye erteliyorum. Erdoğan da dese ki ben de 2023'te değil 2024'te yapacağım seçimi sen ne diyeceksin. Demokrat değilsin ve tutarlı değilsin. Derdin sadece koltuk, kurultayı erteliyorsun ve milletvekillerine siz kıpırdamayın ben belirleyeceğim durumu diyorsunuz. Yani derdi Cumhurbaşkanlığı seçimi falan değil. Bunların tek derdi koltuk” diye konuştu.

“KURDUĞUNUZ KUMPASLAR ELİNİZDE PATLAYACAK”

Muharrem İnce, muhalefetin dolardan cesaret aldığını da kaydederek, “Eskiden bunların cesareti yoktu. Şimdi cesaretleri var. Çünkü dolara ve ekonomiye güveniyorlar. Önceden bu işi yapamazdık ama şimdi dolar 14 lira oldu acaba ben kazanır mıyım diye düşünüyor. Bu kafayla giderseniz Uzun Hasan ile beraber taş kömürü çıkartırsınız ancak. Öğle yağma yok. Seçim gecesinden beri attığınız iftiralar, yalanlar, kurduğunuz kumpaslar elinizde patlayacak” dedi.

“ERDOĞAN'DAN BU MİLLETE HAYIR GELMEZ AMA MUHALEFETTEN DE GELMEZ”

Memleket Partisi olarak iktidarı da muhalefeti de göndereceklerini vurgulayan İnce, “Erdoğan'dan bu millete hayır gelmez. O, 2002 yılında çizgili gömleği üzerine çizgili ceket giydiğinde, çizgili kravat taktığı günlerde ne ejder meyvesi biliyordu ne de sarayın bahçesinde alttan ısıtmalı hurma ağaçlarını biliyordu. O artık fakir fukaranın, garip gurabanın, imam hatiplerde okumuş, kenar mahallelerde büyümüş Erdoğan değil. O artık Marmaris'te sarayında, İstanbul'da sarayında, Ahlat'ta sarayında yaşayan  birisi ondan size fayda gelmez. Ama bu beceriksiz, bu umut vermeyen muhalefetten de fayda gelmez. Bunları toptan göndereceğiz” diye konuştu. (Sözcü)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.