Dolar 32,4516
%-0.11
Euro 34,8149
%-0.45
Altın 2.446,040
%0.4
Bist-100 9.921,00
%2.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Muharrem İnce: Kadınların kıyafeti ile uğraşmak, festival ertelemek orta çağ işidir

Muharrem İnce: Kadınların kıyafeti ile uğraşmak, festival ertelemek orta çağ işidir

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Eskişehir'de, gençlik festivali ve parkta yoga yasaklarını eleştirerek, "Kadınların kıyafeti ile uğraşmak, ahlak bekçiliği yapmak, konser ertelemek, festival ertelemek orta çağ işidir. Valiye sesleniyorum. Eskişehirliler modern, çağdaş insanlardır. Sen, buraya gelmiş bir memursun. Eskişehir böyle hatırlanmaz ama sen ilkel bir adam olarak hatırlanırsın. Bu yanlışlarınızdan bir an önce vazgeçin" dedi.

  • Ege Postası
  • 31.05.2022 - 16:32

Muharrem İnce, bir dizi ziyarette bulunmak için bugün Eskişehir’e geldi. İnce, Eskişehir’de düzenlediği basın toplantısında, kentte yapılacak gençlik festivalinin Eskişehir Valiliği’nce yasaklanmasına tepki gösterdi. Eskişehir’in Türkiye’nin en çağdaş kentlerinden biri olduğunu söyleyen İnce, şöyle konuştu:

"BU YANLIŞLARINIZDAN BİR AN ÖNCE VAZGEÇİN"

"Eskişehir, yüz akı kentlerimizden birisi. Buranın konser yasaklarıyla, festival yasaklarıyla, ilkel işlerle anılmasını istemiyoruz. Türkiye’de kafası karışık bir iktidar var. Dün otobüslerde bile maske yasağını kaldırıyor, pandemi bitmiş demek ki ama müzik yasağı devam ediyor. Kadınların kıyafeti ile uğraşmak, ahlak bekçiliği yapmak, konser ertelemek, festival ertelemek orta çağ işidir. Valiye sesleniyorum. Eskişehirliler modern, çağdaş insanlardır. Sen, buraya gelmiş bir memursun. Eskişehir böyle hatırlanmaz ama sen ilkel bir adam olarak hatırlanırsın. Bu yanlışlarınızdan bir an önce vazgeçin diyorum. Bugün kadınların kıyafetini konuşursak, konserleri konuşursak yarın çalışan kadınları konuşuruz. ‘Kadınlar çalışsın mı, çalışmasın mı’ meselesine kadar gider bu iş.”

"BU NASIL KAFA"

Eskişehir’deki Dedekorkut Parkı’nda vatandaşların yoga yapmasının engellenmesini de eleştiren İnce, "Park, halka açık bir yerdir. Yoga da yaparsın, jimnastik de yaparsın, her şeyi yaparsın. O zaman yapmasaydın parkı. Böyle bir şey mi var, bu nasıl kafa" diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.