Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Muharrem İnce İzmir’e geliyor

Muharrem İnce İzmir’e geliyor

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, geçtiğimiz hafta Genel MErkez düzeyinde yaşanan istifaların ardından partinin ilk MYK toplantısını İzmir’de yapacak. 29 Haziran Çarşamba günü İzmir’e gelecek olan İnce’nin Bornova Çamdibi’nde pazar esnafıyla da bir araya gelmesi bekleniyor.

  • Ege Postası
  • 27.06.2022 - 14:03

EGEPOSTASI- Memleket Partisi’nde geçtiğimiz hafta Genel Merkez düzeyinde , aralarında Genel Başkan Vekili ve Parti Sözcüsü Prof. Dr. Gaye Usluer ve İzmir eski Milletvekili, Genel Sekreter Prof. Dr Hakkı Akalın’ın da bulunduğu 6 ismin istifasıyla sarsılmıştı.
Ankara’daki istifaların ardından İzmir’den de 4 üye partiden istifa etmişti. 

Öte yandan; Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, istifa gelişmeleri sonrasında partinin yol haritasını çizmek için geçtiğimiz Perşembe günü İl Başkanlarını ve Parti Meclisi üyelerini Ankara’daki Genel Merkezi’nde toplayarak bir araya gelmişti. 

İnce, yaşanan istifa depreminden sonraki ilk MYK toplantısını PM ile birlikte İzmir’de gerçekleştirecek. 

29 Haziran Çarşamba günü İzmir’de olacak İnce’nin aynı gün İzmir’de basınla bir araya gelerek basın toplantısı yapması da bekleniyor. 

Memleket Partisi İzmir İl Başkanı Cüneyt Oğuz Genel Başkan Muharrem İnce’nin aynı gün saat 18.00 de Bornova Çamdibi Katlı Pazaryeri’nde esnafla buluşup bir dizi görüşmeler yapacağını ve basın mensuplarıyla  toplantı detaylarını daha sonra paylaşacağını bildirdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.