Dolar 32,4448
%0.39
Euro 35,1039
%0.11
Altın 2.324,340
%0.17
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Muhalefet liderleri işaret diliyle “Memleketim” dedi

Muhalefet liderleri işaret diliyle “Memleketim” dedi

3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ne muhalefet partisi liderleri damga vurdu. CHP, İYİ Parti, Demokrat Parti ve Gelecek Partisi Genel Başkanları işitme engelliler için anlamlı bir klibe imza atarak Ayten Alpman’ın “Memleketim” şarkısını işaret diliyle seslendirdi. Sosyal medyada yayınlanan klip kısa sürede büyük ilgi gördü.

  • Ege Postası
  • 03.12.2021 - 14:25

3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Çiğli Belediyesi, İzmir Sağırlar Koruma ve Kalkındırma Derneği ile iş birliği içinde hazırladığı kliple hem muhalefet liderlerini bir araya getirdi hem de engelliler için anlamlı bir farkındalık çalışmasına imza attı. 

MUHALEFET “DUY BENİ MEMLEKETİM” DEDİ

Ayten Alpman’ın “Memleketim” şarkısını işaret diliyle seslendirildiği klipte Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu Canan Güllü ile sağlık çalışanları, çiftçiler ve esnaflar yer aldı. Sosyal medyada yayınlanan klip kısa sürede büyük ilgi görürken, vatandaşlar da destek mesajları gönderdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.