Dolar 32,4890
%0.01
Euro 34,8400
%-0.38
Altın 2.451,500
%0.63
Bist-100 9.871,00
%1.59

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP lideri Bahçeli: Tercihim sınıf arkadaşım olur

MHP lideri Bahçeli: Tercihim sınıf arkadaşım olur

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM kulisinde; bir gazetecinin altılı masanın Cumhurbaşkanı adayı için anket yapılacağı yönündeki sorusu üzerine; “Eğer birisi ankette bana gelirse, derse ki altılı masada anket yapıyoruz, siz bu ankette kimi tercih edersiniz veyahut benimsersiniz derseniz bana, tercihim sınıf arkadaşım derim” açıklamasını yaptı.

  • Ege Postası
  • 05.12.2022 - 16:24

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli; TBMM Genel Kurulu’ndaki bütçe görüşmelerine verilen arada gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Bahçeli, bir gazetecinin; altılı masanın adayı ile ilgili anket yapılacağı yönündeki sorusu üzerine; “Eğer birisi ankette bana gelirse, derse ki altılı masada anket yapıyoruz, siz bu ankette kimi tercih edersiniz veyahut benimsersiniz derseniz bana, tercihim sınıf arkadaşım derim" dedi. Bahçeli, bahsettiği adayın Kemal Kılıçdaroğlu olduğu yönündeki soru karşısında “Sınıf arkadaşımdır” diye yanıtını yineledi.

Kılıçdaroğlu ile Bahçeli’nin, Ankara Ticari İlimler Akademisi’nde aynı dönemde okudular. Bahçeli, Mayıs 2010’da Kılıçdaroğlu’nun CHP Genel Başkanı olarak seçilmesinin ardından, sorulan soru üzerine “Başarılı bir öğrenciydi, başarılı bir bürokrat oldu. Şimdi de başarılı bir siyasetçi olmasını bekliyoruz” demişti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.