Dolar 32,3254
%0.23
Euro 34,9232
%-0.56
Altın 2.306,970
%1.29
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP'li Şahin İYİ Partili Dervişoğlu'nun o sözlerine ateş püskürdü

MHP'li Şahin İYİ Partili Dervişoğlu'nun o sözlerine ateş püskürdü

İYİ Parti Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu'nun "MHP'ye verilen oylar AKP'ye verilmiş sayılacak" sözlerine MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin yanıt verdi. sosyal medyadan açıklamaMHP'li Şahin, "MHP’ye verilen oylar AK Parti’ye gidiyorsa, İP’e verilen oylar CHP’ye, HDP’ye gitmiyor mu? Yerel seçimlerde aday çıkarmayıp CHP’nin adaylarına HDP ile birlikte oy veren bunlar değil mi? İP’e verilen her oy CHP’ye, HDP’ye verilen oy, Mehmetçiğe Türkiye’de, Suriye’de, Irak’ta sıkılan kurşundur" ifadelerini kullandı.

  • Ege Postası
  • 04.05.2022 - 15:56

EGEPOSTASI-  İYİ Parti İzmir İl Teşkilatı'nın bayramlaşma töreninde konuşan İYİ Parti Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu, "Milliyetçi Hareket Partisi olmasaydı Adalet ve Kalkınma Partisi bugün iktidarda olamayacaktı. Dolayısıyla Milliyetçi Hareket Partisine verilmiş oyların aslında Adalet ve Kalkınma Partisine verilmiş oylardan sayılacağı, tarafımdan ifade edilmiş olsun." demişti.

Dervişoğlu'nun bu açıklamalarına yanıt MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin'den geldi.

Sosyal medyadan yaptığı açıklamada "MHP’ye verilen oylar AK Parti’ye gidiyorsa, İP’e verilen oylar CHP’ye, HDP’ye gitmiyor mu? Yerel seçimlerde aday çıkarmayıp CHP’nin adaylarına HDP ile birlikte oy veren bunlar değil mi?" diyen Şahin, “Kıbrıs’ı Kıbrıslılara bırakalım” diyen,İzmir’i Yunanlaştırma,Rumlaştırma adımları atan Tunç Soyer’le neyin samimiyetini yaşıyorsun Mankurt?" dedi.

ŞAHİN'İN AÇIKLAMASI ŞÖYLE;

"Türk siyasetinde CHP’nin,HDP’nin peşine takılıp oraya sürüklenenlerin hazin sonlarını ibretle izliyoruz.Hele bu sürüklenenler kendi içimizden ayrılanlar olursa bu bizler açısından daha acı olmaktadır.Bu ibretlik vakalardan birisi de İP İzmir Milletvekili Musavat Dervişoğlu’dur.

Bu şahıs son zamanlarda CHP ve HDP’nin gözüne girmek adına geçmişini yok sayan Mankurt gibi söylemlerde bulunmakta ve MHP’ye yönelik hadsizliğine her gün birini eklemektedir. Yeni kapısında yeni kimliğini güçlendirmek için bunu yapmaktadır.

“CHP’ye oy akışını sağladık” diyen bu Mankurt’un partisi İP’in Genel Sekreteri değil miydi? MHP’ye verilen oylar AK Parti’ye gidiyorsa, İP’e verilen oylar CHP’ye, HDP’ye gitmiyor mu? Yerel seçimlerde aday çıkarmayıp CHP’nin adaylarına HDP ile birlikte oy veren bunlar değil mi?

Cumhur ittifakı güçlü bir şekilde milli konularda,terörle mücadelede işbirliği halinde iken Diyarbakır Sur’daki PKK’lılara ağıtlar yakan,“Kıbrıs’ı Kıbrıslılara bırakalım” diyen,İzmir’i Yunanlaştırma,Rumlaştırma adımları atan Tunç Soyer’le neyin samimiyetini yaşıyorsun Mankurt?

İP’e verilen her oy CHP’ye, HDP’ye verilen oy, Mehmetçiğe Türkiye’de, Suriye’de, Irak’ta sıkılan kurşundur. Kemal Kılıçtaroğlu'nun teskere ihanetinin üstünü örtmek için “HDP meşrudur” diyerek kelime cambazlığı yapan Mankurt sen aynada kendine bak!

MHP’ye verilen her oy vatana sahip çıkmaktadır. Cumhur ittifakına verilen her destek güçlü Türkiye’nin sigortası, düşmanlarımız karşısında milli bir zırhtır."

DERVİŞOĞLU'NDAN YANIT

Şahin'in bu sözlerine Dervişoğlu'ndan yanıt gecikmedi. Dervişoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Mevcut hükumet, MHP tarafından dışarıdan desteklenen bir azınlık hükumetidir. MHP olmadan kanun bile çıkaramaz. Dolayısı ile MHP’ye verilen her oy, AK Parti’ye verilmiş sayılır” dedim kıyamet koptu. AKP ile bir anılmak zorunuza gidiyorsa, beni bırakıp kendinizi sorgulayın."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.