Dolar 32,5032
%0.16
Euro 34,5544
%0.03
Altın 2.492,690
%0.25
Bist-100 9.548,00
%-1.36

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP'li Osmanağaoğlu: Siyaseti kirletenlerin seviyesine inmeyeceğiz

MHP'li Osmanağaoğlu: Siyaseti kirletenlerin seviyesine inmeyeceğiz

MHP Genel Sekreter Yardımcısı İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu partisinin İzmir İl Teşkilatının bütün kademelerinin katıldığı iftar programında “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin gösterdiği hedeflere, onun liderliğinde yılmadan, yorulmadan yürümeye devam edecek, 2023 hedeflerimize milletçe kavuşmanın hazzını yaşayacağız.” dedi.

  • Ege Postası
  • 11.04.2022 - 13:51

Konuşmasında “Rahmet ve Bereket Ayı Olan Ramazan Ayına bizleri eriştiren, bugün burada aynı duaya “amin” demeyi nasip eden Yüce Allah’a hamd ediyorum.” diyen Osmanağaoğlu; Böylesine müstesna bir topluluğun karşısında, böylesine mukaddes bir akşamda buluşmaktan duyduğum mutluluğu, hissettiğim huzuru sizlerle paylaşmak isterim.” ifadelerini kullandı.

TEŞKİLATLARA “ADIM ADIM 2023” TEŞEKKÜRÜ

Son iki ay içinde gerçekleştirilen Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Programlarının hedefine ulaştığını söyleyen Tamer Osmanağaoğlu şunları söyledi:

“Malumunuz olduğu üzere; son 2 ay içerisinde İzmir’imizi teşkilatlarımızla birlikte İlçe İlçe, Adım Adım dolaşarak muhtarlarımızla, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcilerimizle ve vatandaşlarımızla bir araya geldik.  Genel Merkezimizden gelen heyetlerimiz vatandaşlarımızla değerlendirmelerini paylaşma fırsatı bulmuş, güncel hadiselere ve gelişmelere dair partimizim politikalarını birinci elden   ulaştırma imkanı yakalanmıştır. Bu vesileyle; Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Programlarımızın hedefine ulaşmasında emeği geçen İl Başkanımıza, İlçe Başkanlarımıza, Yöneticilerimize ve her bir ülküdaşıma teşekkürler ediyorum.

2023 HEDEFLERİNE KAVUŞMANIN HAZZINI HEP BİRLİKTE YAŞAYACAĞIZ

Hiç şüphe yok ki; bundan sonra da Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin gösterdiği hedeflere, onun Liderliğinde yılmadan, yorulmadan yürümeye devam edecek, 2023 hedeflerimize milletçe kavuşmanın hazzını yaşayacağız. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin ifade ettikleri gibi: “Milliyetçi-Ülkücü Hareket zaman içinde, tohum olup saçılmış, tomurcuk olup açılmış, filiz olup serpilmiş, çınar olup gelişmiş, inanç olup yürümüş, mücadele olup yükselmiş, gazi olup yüreklenmiş, şehit olup yücelmiştir.” Bu sebeple; bu ülke için, bu bayrak için, bu millet için, gözünü kırpmadan toprağa düşen canları, şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Ruhları şad olsun. Emanetleri namusumuz, idealleri ülkümüz, tertemiz hayatları yol göstericimizdir.

SİYASETİ KİRLETENLERİN SEVİYESİNE İNMEYECEĞİZ

“Böylesine güzel bir akşamda, siyaseti kirletenlerin seviyesine inerek, Ramazan akşamının manevi hazzını gölgelemek niyetinde değilim. Ancak yine de bilinmesini isterim ki ihanet ve melanet cephesi asla hedefine ulaşamayacaktır. Bırakalım onlar masanın hangi köşesinde nasıl oturacaklarının kavgasını versin. Bırakın onlar Türk milletine karşı kavga versin. Bizler Türk milletinin ve devletinin bekası için kavga vermeye devam edeceğiz.”

MHP Genel Sekreter Yardımcısı, İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen iftar programına; MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, İl Başkan Yardımcıları, İl Yöneticileri, İlçe Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri de katıldı. Ülkü Ocakları İzmir İl Başkanlığına atanan Erkan Yıldız ve Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ın da katıldığı iftar programında dualar eşliğinde son buldu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.