Dolar 32,3181
%0.21
Euro 35,0783
%-0.12
Altın 2.307,390
%1.31
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP Genel Merkez'in İzmir programı netleşiyor

MHP Genel Merkez'in İzmir programı netleşiyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezi’nin “Adım Adım 2023, İl İl Türkiye” temalı halkla buluşma toplantılarının İzmir programları yavaş yavaş netleşiyor. İl Başkanı Veysel Şahin, “Hazırladığımız programa göre 13-14 Kasım tarihleri arasında İzmir’in bütün sosyal dilimleriyle, sivil toplum kuruluşlarıyla ve kanaat önderleriyle bir araya geleceğiz. Sabah saatlerinden akşam saatlerine kadar sürecek olan bu programlarda hedefimiz hemşehrilerimizle gönülden kucaklaşmak” açıklaması geldi.

  • Ege Postası
  • 11.11.2021 - 12:59

MHP Genel Merkez heyetinin “Adım Adım 2023, İl İl Türkiye” programı için geri sayım başladı. Önümüzdeki 13-14 Kasım tarihlerinde İzmir’in birçok alanında gerçekleştirilecek toplantılar hakkında bir açıklama yapan İl Başkanı Veysel Şahin, “Liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendi’nin 1997 yılında göreve gelir gelmez bizlere hedef gösterdiği 2023 Lider Ülke Türkiye hedefine artık çok az kaldı. Adım adım bu ülküye doğru ilerliyoruz. Önümüzdeki hafta sonu bu hedef doğrultusunda Genel Merkez Yöneticilerimiz ve hemşehrilerimizin buluşmalarını sağlayacak bir dizi faaliyetimiz olacak. İzmir’in etki oluşturabilecek her alanıyla temas halindeyiz. Çok güzel sonuçlar elde edeceğimize inanıyorum.” Dedi.

Devlet Bey ile 2023 hedefine

Türkiye Cumhuriyeti’nin dimdik ayakta olduğunu vurgulayan İl Başkanı Veysel Şahin, “Türkiye çok önemli günler geçiriyor, çok ağır iç ve dış baskılar yaşıyoruz. Türkiye güçlendikçe bu baskılar artıyor. Fakat inanıyor ve biliyoruz ki Cumhuriyetimizin 100. Yılı yani 2023 yılı Lider Ülke Türkiye’nin ilanı olacak. Baskılardan kurtulmuş bir Türkiye’nin Dünya sistemindeki konumu çok farklı olacak. İşte Liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendi’nin bundan 24 yıl önce ortaya koyduğu 2023 hedefi bu yüzden çok önemli. Başlatılan “Adım Adım 2023, İl İl Türkiye” programını bu sebeple çok önemsiyoruz. Hazırladığımız toplantılarla 13-14 Kasım tarihleri arasında İzmir’in bütün sosyal dilimleriyle, sivil toplum kuruluşlarıyla ve kanaat önderleriyle bir araya geleceğiz. Sabah saatlerinden akşam saatlerine kadar sürecek olan bu programlarda hedefimiz, hemşehrilerimizle gönülden kucaklaşmaktır. 

10 büyük toplantı

İki günde on büyük toplantı gerçekleştireceğiz. İzmir’in sanayi, ticaret, yerel yönetici, iş veren, Basın Mensupları ve diğer birçok STK temsilcisiyle bir araya geleceğiz. Amacımız MHP Politikalarını Genel Merkez Yöneticilerimizden ve Bölge Milletvekillerimizden yani ilk ağızlardan halkımıza ulaştırmak. MHP’nin ilkeli duruşunun sebeplerini halkımıza anlatmak ve “Neden MHP” sorusunun cevabını bizzat vermektir. Gayemiz 2023 Lider Ülke Türkiye yolunda hemşehrilerimizle buluşmaktır dedi.

2023 ve Atatürk idealleri 

Bizim için 10 Kasım çok duygusal bir gün diyerek sözlerini sürdüren MHP İzmir İl Başkanı Şahin, “İzmir önemli özellikleri olan bir şehir, İzmir; Milli kimliği, Atatürkçülüğü ve Cumhuriyetçiliği ile ön plana çıkan bir şehir. Biz Türk Milliyetçileri için Atatürk, fikirleri yaşatılan ve hedeflerine koşar adım ilerlenmesi gereken bir önder. Bu sebeple biz her alanda ve her zamanda Atatürk’ü yaşıyor ve yaşatıyoruz. Her yıl 10 Kasım’da çok duygulu bir gün geçiriyoruz. Cumhuriyetimizi kuran, hayatının her alanında ve yaptığı her işte Türklük şuurunu ön planda tutan bir liderin bizim üzerindeki etkisi sizce de malumdur. Atatürk ölümsüz bir Türk Milliyetçisidir. Mekânı Cennet olsun. Cumhuriyetimizin 100. Yılı yani 2023 yılı bir bakıma Atatürk ideallerinin gerçekleştiği yıl olacak” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.