Dolar 32,4698
%-0.05
Euro 34,7775
%-0.56
Altın 2.443,820
%0.31
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP'den disipline sevk edilen milletvekili hakkında açıklama

MHP'den disipline sevk edilen milletvekili hakkında açıklama

MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Halil Öztürk, “Kayseri Milletvekili olan Mustafa Baki Ersoy, tedbirli olarak, parti üyeliğinden ‘Kesin Çıkarma Cezası’ ile tecziyesi için Merkez Disiplin Kurulumuza sevk edilmiş olup, parti üyesi hakkında disiplin işlemleri başlatılmıştır” dedi.

  • Ege Postası
  • 06.04.2022 - 16:42

MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’un disiplin işlemleri hakkında yazılı basın açıklaması yaptı. Öztürk’ün konuya ilişkin açıklaması şöyle:

“Halen Kayseri İli Kocasinan İlçesi teşkilatına kayıtlı partimiz üyesi ve Kayseri Milletvekili olan Mustafa Baki Ersoy, Tüzüğümüzün 78. maddesinin 4-c, 4-e, 4-i bentleri ve 81.maddesi uyarınca tedbirli olarak, Parti üyeliğinden “Kesin Çıkarma Cezası” ile tecziyesi için Merkez Disiplin Kurulumuza sevk edilmiş olup, parti üyesi hakkında disiplin işlemleri başlatılmıştır.”

YÜKSEK ENFLASYONDAN BAHSETMİŞTİ

MHP milletvekili Baki Ersoy, Kayseri'de katıldığı televizyon programında yüksek enflasyondan bahsetmiş, Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın da parti politikalarına aykırı basın açıklaması nedeniyle Ersoy'un disipline sevk edildiğini dün açıklamıştı. Baki Ersoy, TV'de şunları söylemişti:

"Açıklanan rakamların üzerinde enflasyon oranları var. Zamlar bu milletin belini büküyor. Bunlar gerçek. Bunları görmemezlikten gelemeyiz. Bunları konuşmamız gerekiyor. Bunları yok sayamayız. Bir şey yok saydığınızda problem ortadan kalkmıyor ve bu tepkiyi getiriyor" demişti.

Dünya ekonomilerini ülke ülke değerlendirdiğimizde dünya ülkelerinin bunları aşacak altyapısı bizden 30 sene önce oluşmuş maalesef. Gerçekten bunları kabul etmek lazım. ‘Dünyada pandemi var. Böyle oldu, enerji krizi var böyle oldu' demek yerine biz önümüzdeki süreçte ne yaparız? Bu, bir kaçamak. Tamam dünyada ekonomik kriz var, bizde de var. Bunu çözmeyecek miyiz yani? Bu doğru değil. Bu yaklaşımı ben kabul etmiyorum."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.