Dolar 32,6845
%0.65
Euro 34,9280
%0.56
Altın 2.512,070
%1.11
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Meral Akşener taburcu oldu

Meral Akşener taburcu oldu

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, dün akşam çarpıntı nedeniyle gittiği Ankara Güven Hastanesi’nden bu sabah taburcu edildi. İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu çarpıntı nedeniyle dün hastaneye giden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Zorlu, “Genel başkanımızın sorumluluğu ülkesine olan sevdası çok büyük bir tempoyla çalışmalarını yürütüyor. Özellikle son dönemde gece gündüz demeden bu ağır sorumlulukla karış karış ülkemizi dolaşan cesur bir insan. Dolayısıyla bu ağır tempo içerisinde biraz yoruldu ve birkaç gün istirahat edecek” dedi.

  • Ege Postası
  • 13.01.2023 - 10:44

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, dün akşam saatlerinde Ankara Güven Hastanesi’ne gitti. Akşener, geceyi hastanede kontrol altında geçirdi. Akşener, bugün saat 10.50’de hastaneden ayrıldı.

Akşener, hastaneden ayrılırken kendisini bekleyen basın mensuplarına, “Çok teşekkür ederim, çok sağ olun, Allah razı olsun” dedi.

İYİ PARTİ SÖZCÜSÜ KÜRŞAD ZORLU: BİRAZ YORULDU VE BİRKAÇ GÜN İSTİRAHAT EDECEK

Taburcu olmadan önce İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu ve Akşener'in başdanışmanı Turhan Çömez; İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz ile birlikte Akşener'in sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

“BU AĞIR TEMPO İÇERİSİNDE BİRAZ YORULDU VE BİRKAÇ GÜN İSTİRAHAT EDECEK”

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, “Türkiye’nin çok önemli sorunları var, Türkiye çok önemli bir eşikten geçiyor. İYİ Parti ve sayın genel başkanımızın sorumluluğu ülkesine olan sevdası çok büyük bir tempoyla çalışmalarını yürütüyor. Özellikle son dönemde gece gündüz demeden bu ağır sorumlulukla karış karış ülkemizi dolaşan cesur bir insan. Dolayısıyla bu ağır tempo içerisinde biraz yoruldu ve birkaç gün istirahat edecek. Birkaç gün istirahatten sonra Türkiye’mizi aydınlığa kavuşturmak, bu problemleri çözmek manasıyla daha güçlü, daha dinamik bir şekilde partimizin başında liderimiz bu yolculuğuna devam edecek” dedi.

“AYNI HİZMET SEVDASIYLA YOLUNA DEVAM EDECEKTİR”

İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Turhan Çömez ise şunları söyledi:

“Türkiye tarihi bir dönemeçten geçiyor ve sayın genel başkanımızın sırtında çok ama çok ağır sorumluluklar var. Kamuoyunun bildiği ve bilmediği çok zor ve stresli bir dönemden geçiyor hem Türkiye hem kendisi, o sebeple çok ağır bir tempoda çalıştı geçtiğimiz günlerde. Hem yoğun bir stres hem de yoğun bir çalışma temposu içerisinde kalbinde bir ritim bozukluğu söz konusu oldu. Şu anda her şey yolunda, tetkikler olumlu ancak bir süre istirahat etmesi gerekiyor. Genel başkanımız bir süre sonra tekrar kaldığı yerden aynı tempoyla, aynı hizmet sevdasıyla yoluna devam edecektir.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.