Dolar 32,3677
%0.16
Euro 34,9983
%-0.19
Altın 2.325,820
%0.23
Bist-100 9,09
%0.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret etti

Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret etti

Menemen'de yenilenen kura çekimi ile Belediye Başkan Vekili seçilen Aydın Pehlivan, bir süre makamında tebrikleri kabul ettikten sonra ilk ziyaretini Ankara'ya gerçekleştirdi. Pehlivan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ ve İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ile birlikte Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü. Pehlivan'ın görüşmede, Menemen’de yapacağı projeler hakkında sunum gerçekleştirdiği ifade edildi.

  • Ege Postası
  • 27.01.2021 - 22:38

EGEPOSTASI- Menemen'de yenilenen kura çekimi sonrası Belediye başkan Vekili seçilen Aydın Pehlivan, 14 Ocak'ta göreve başlarken, bir süre makamında tebrikleri kabul etti.

Pehlivan ilk ziyaretini ise Ankara'ya gerçekleştirdi. Pehlivan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ ve İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ile birlikte Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü.

Aydın Pehlivan Ankara ziyaretinin detaylarını sosyal medyadan paylaştı.

Pehlivan paylaşımında şu ifadeleri kullandı;

"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı, AK Parti AR-GE'den Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sn.Hamza Dağ, AK Parti İl Başkanımız Sn.Kerem Ali Sürekli, AK Parti Menemen İlçe Başkanımız Sn.Ahmet Can Çelik ve önceki dönem Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayımız Sn.Durmaz Bayraktar ile birlikte AK Parti Genel Merkezimizde ziyaret ederek, Menemen’de yapacağımız projelerimiz hakkında sunumlarımızı gerçekleştirdik. Sayın Cumhurbaşkanımıza desteklerinden dolayı Menemen halkımız adına teşekkür ediyorum. GÜÇLÜ DEVLET, GÜÇLÜ MENEMEN"

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.