Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Memleket Partisi MYK Üyesi Güven'den flaş iddia; Binlerce İnce afişi açılmadan çöpe gitti

Memleket Partisi MYK Üyesi Güven'den flaş iddia; Binlerce İnce afişi açılmadan çöpe gitti

Memleket Partisi MYK Üyesi Asuman Ali Güven, 24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde o dönem CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce için zor şartlarda çalıştıklarını belirterek, "Seçim yasakları başladığı an merkez seçim ofisi deposunda iki yüz bin İnce afişi ambalajından açılmadan çöpe gitti" iddiasında bulundu.

  • Ege Postası
  • 10.07.2021 - 09:57

EGEPOSTASI- Memleket Partisi MYK Üyesi Asuman Ali Güven, 24 Haziran 2018 Cumhubaşkanlığı seçimleri öncesine ilişkin flaş bir iddiada bulundu.

CHP'den ayrılarak Memleket Partisi'ni kuran Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce 24 Haziran'da CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı olmuştu. Seçim sonucunda Recep tayyip erdoğan yüzde 52.59 ile seçimi kazanırken, Muharrem İnce ise yüzde 30,64 oy almıştı.

Seçim gecesi yaşananlar ise günlerde konuşulmuş ve İnce eleştirilerin hedefi haline gelmişti. İnce o günlerde CHP üst yönetiminin seçim çalışmalarına destek vermediğini hatta ve hatta kendisini engellemeye çalıştıklarını iddia etmişti.

Yine CHP'den ayrılarak Memleket Partisi saflarına katılan CHP İzmir İl eski Başkanı Asuman Ali Güven de İnce'nin iddilarına benze bir açıkalama yaptı.

Güven sosyal medya hesabından "Bu bizim seçim otobüsümüz . Bu küçük otobüsle İzmir'in otuz ilçesinde 50 gün Muharrem İnce'nin afişlerini zor temin ederek dağıttık. Anoslar yaptık. Seçim yasakları başladığı an merkez seçim ofisi deposunda ikiyüzbin İNCE afişi ambalajından açılmadan çöpe gitti. Resimleri bizde." iddiasında bulundu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.