Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Liderlerden Anneler Günü mesajı

Liderlerden Anneler Günü mesajı

Anneler Günü dolayısıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu sosyal medya hesaplarından kutlama mesajı paylaştılar.

  • Ege Postası
  • 08.05.2022 - 13:48

ERDOĞAN: “ANNELERİMİZİN ANNELER GÜNÜ’NÜ TEBRİK EDİYORUM"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Anneler Günü dolayısıyla sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. 

Erdoğan’nın paylaştığı videoda İbrahim Sadri’nin seslendirdiği ve sözleri Sadri’ye ait olan ‘Hoşça kal Anne’ şiirinin bir bölümü yer aldı. Erdoğan, vefat etmiş annesi Tenzile Erdoğan ile birlikte olduğu fotoğraflarının da yer aldığı şiir paylaşımına; “Her daim hürmetlerin en büyüğünü hak eden, ömürlerini ailelerine vakfeden annelerimizin Anneler Günü’nü tebrik ediyor; ahirete irtihal etmiş tüm annelerimizi rahmetle ve minnetle yâd ediyorum” notunu düştü. Erdoğan’ın paylaştığı şiirin bir bölümü şöyle:

“Ben seni ilk bildiğimde yağmur yağardı önce ellerime sonra gözlerime, evimize ve kalbime. Ben seni ilk bildiğimde anne demeyi öğrenmiştim. Dünyanın bütün kelimelerinden önce. Kim bilir belki biraz sevinirsin ben sana anne deyince. Bırakıp gittiğinde sen yalnızlık denen şeyin hiç kımıldamadan nasıl sardığını öğrendim her şeyimi. Elini öperdim düzelirdi dünya, erik ağaçlarım çiçeğe dururdu, süt liman olurdu ruhumun denizleri. Gözlerini gözlerime sürerdin, su içer gibi dinerdi yangını kalbimin. Yani ben seni ilk bildiğimde hiç gitmeyecekmişsin gibi bildim ve gittiğinde sensizlikti benim ilk kıyametim, Hoşça kal anne.”

AKŞENER: ARAMIZDA OLAN, OLMAYAN TÜM ANNELERİMİZ, ANNELER GÜNÜ'MÜZ KUTLU OLSUN

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Anneler Günü dolayısıyla bugün sosyal medya hesabında bir kutlama mesajı yayınladı. Akşener’in mesajı şöyle:

“Atatürk'ümüzün annesi Zübeyde Hanım ve kahraman şehitlerimizin, gazilerimizin anneleri başta olmak üzere, bana dünya tatlısı torunlarımı armağan eden güzel kızım, aramızda olan, olmayan tüm annelerimiz, Anneler Günü'müz kutlu olsun.”

KILIÇDAROĞLU: “GÜZEL ÜLKEMİZİN GÜZEL ANNELERİ, GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Anneler Günü dolayısıyla sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Kılıçdaroğlu’nun paylaşımı şöyle:

 “Selvi Hanım’ın, ailemizin iki yeni üyesinin annesi Mine’nin, kızım Aslı’nın Anneler Günü kutlu olsun. Güzel ülkemizin güzel anneleri, gününüz kutlu olsun.”

BAHÇELİ: CENNETİN MÜJDELERİDİR

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Anneler Günü dolayısıyla sosyal medya hesabından bir mesaj paylaştı. Bahçeli’nin mesajı şöyle:

“Sevgi iki kişiye muhtaçtır: Bunlardan birisi onu anlatan ve aktaran, diğeri ise onu anlayan ve yüreğinde taşıyandır. Yürekte olanın yüze vurması, yüzde bulunanın dilden akması mukadderdir. Anne demek solmayan sevgi demektir. Anne demek silinmeyen fazilet, feragat demektir.

Bugün Anneler Günü. Aslında bütün günler annelerin olmalıdır. Her anne güzeldir, her anne özeldir, her anne sıcaklığın özüdür, her anne fedakarlığın ve merhametin övüncüdür. Annesiz hayat, hayatsız insan muhal bir hayaldir. Anne gönül dünyamızın, fani ömrümüzün gülzarıdır.

En başta şehit analarımız olmak üzere, ülkemin tüm muhterem annelerinin Anneler Günü’nü kutluyor en iyi dileklerimle birlikte hürmetlerimi sunuyorum. Anneler üzülmesin, anneler kırılmasın, anneler mahzun olmasın. Çünkü onlar emanettir, berekettir, cennetin müjdeleridir.”

DAVUTOĞLU: BÜTÜN ANNELERİN ANNELER GÜNÜ'NÜ KUTLUYORUM

Ahmet Davutoğlu, Anneler Günü dolayısıyla sosyal medya hesabında bugün bir kutlama mesajı yayınladı. Davutoğlu’nun mesajı şöyle:

“Beni dünyaya getiren Memnune annemi, beni muhabbetle büyüten Sefure annemi, hayatımı güzelleştiren eşimin annesi Refia annemi rahmetle anıyor; bana babalık ve evlat sevgisini tattıran kıymetli eşim ve tüm şehit anaları başta olmak üzere bütün annelerin Anneler Günü’nü kutluyorum.”

KARAMOLLAOĞLU: “HER ANNE, HER EVLADIN GÖNLÜNDE VAZGEÇİLMEZ BİR YERE SAHİP”

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Anneler Günü dolayısıyla sosyal medya hesabı üzerinden bir mesaj yayınladı. Daha önce yaptığı bir görüntülü görüşme esnasında annesinin aradığı görülen bir videoyla birlikte Karamollaoğlu, şu mesajı paylaştı:

“Her anne, her evladın gönlünde vazgeçilmez bir yere sahip...Annem her aradığında heyecanlanırım. Çünkü anne arayınca akan sular durur. Tüm annelerimizin günü kutlu olsun.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.