Dolar 32,5622
%0.23
Euro 34,9730
%0
Altın 2.447,820
%0.48
Bist-100 9.717,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kongreye saatler kaldı: Erdoğan’ın İzmir programında neler var

Kongreye saatler kaldı: Erdoğan’ın İzmir programında neler var

AK Parti İzmir İl Kongresi için son hazırlıklar tamamlanırken, kongreye saatler kaldı. Öte yandan kongre için İzmir’e gelecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın programının ayrıntıları da belli oldu. Erdoğan 12’de gerçekleştirilecek kongrenin ardından depremzedeler için hazırlanan rezerv konut alanının temel atma törenine katılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan temel atma töreninin ardından ise Dokuz Eylül Üniversitesi'nin düzenlediği bir konferansa katılacak.  

  • Ege Postası
  • 21.02.2021 - 13:37

EGEPOSTASI- Pandemi nedeniyle daha önce ertelenen AK Parti İzmir İl Kongresi öncesinde AK Parti İzmir’de hareketli günler yaşanıyor.

AK Parti İzmir İl Başkanlığı, bugün saat 12.00’de Halkapınar Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek kongre için provalarını yapıp son hazırlıklarını tamamlarken Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İzmir programında neler olduğu merak konusu.

Öte yandan kongreye bizzat katılacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da programının detayları belli oldu.

Edinilen bilgilere göre; Erdoğan, Pazartesi sabahı İzmir’e gelecek. Erdoğan, saat12.00’de gerçekleştirilecek kongrenin ardından Bayraklı’da depremzede vatandaşlar için hazırlanan rezerv konutların temel atma törenine katılacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan İzmir’de son olarak bir konferansa katılacak. Erdoğan,Dokuz Eylül Üniversitesi Sabancı Kültür Merkezi'nde  yapılacak ‘Göç: Önümüzdeki Yirmi Yılın Projeksiyonu ve Ötesi' konulu konferansa katılacak. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.