Dolar 32,5982
%0.38
Euro 34,8047
%0.21
Altın 2.501,230
%0.67
Bist-100 9.434,00
%-0.95

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu’ndan sorulara ‘sandık’ çözümü: Dünya siyaset tarihine bir armağan olacak

Kılıçdaroğlu’ndan sorulara ‘sandık’ çözümü: Dünya siyaset tarihine bir armağan olacak

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genle Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir’den iktidara seslendi. Ülkedeki tüm sorunların çözümü için sandığı işaret eden Kılıçdaroğlu, “Bu sandık gelecek ve demokratik yollarla bir dikta yönetimine son vereceğiz. Bu başarı hepimizin başarısı olacak. Bu başarı dünya siyaset tarihine bir armağan olacaktır” dedi.

  • Ege Postası
  • 02.06.2021 - 21:30

TENZİLE AŞÇI/EGEPOSTASI- Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genle Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Efes Selçuk Belediyesi’nin hayata geçirdiği Efes Tarlası Yaşam Köyü’nün açılışında konuştu.

Türkiye’nin 19 yıllık AK Parti iktidarında karanlığa sürüklendiği, gençlerin umutsuzlukla gelecek çaresini yurt dışında aradıkları söyleyen Kılıçdaroğlu, sorunların çözümleri için sandığı işaret etti. 
Türkiye’nin kötü yönetildiğini belirten Kılıçdaroğlu, er ya da geç seçim sandığını vatandaşların önüne getirileceğini belirtti ve şunları söyledi; “Seçim istiyoruz. Çünkü vatandaşların daha ağır bir yükle arşı karşıya kalmasını istemiyoruz. Türk lirası güneş görmüş kar gibi eriyor. Bu tabloyu düşünmemiz lazım. Geleceğimizi düşünmemiz lazım. Bizler üretebiliriz. Gençlerimiz var. Gençlerimiz soruyorlar. Umudu ve geleceği dışarıda aradığını söylüyor. Neden? Türkiye kötü yönetildiği için. Ortada iş imkanı sağlanır diye düşünüyor. Umutsuzluğa kapılmayın bunların tamamını çözeceğiz. Yapacağız. Elimiz mahkum yapacağız. Kiminle? Sizlerle beraber yapacağız .Halkımızla beraber yapacağız.  Soruyorlar dostlarımız kim? Dostlarımız, bu ülkenin manavı, kasabı, belediye başkanı, memurları, apartman görevlileri, emeklileri ve gençler… Bunların tamamıyla birlikte Türkiye’yi aydınlığa çıkaracağız. Gücümüz var, aklımız var. Bunları birlikte yapacağız. Düşünerek yol almak zorundayız Allah’ın bize verdiği en değerli hazine akıldır.

“BU BAŞARI DÜNYA SİYASET TARİHİNE BİR ARMAĞAN OLACAKTIR”

Sayın Erdoğan dün bir TV programına katılmış şunu diyor ‘Merkez Bankası’nın parasının nereye gittiği sorulur mu?’ diyor. Soruyoruz ya. Yahu dünyanın bütün ülkelerinde sorulur. Sorulmayan ülkede insanların ağzına bant çekilmiş, demokrasi yok demektir. Soru sormayacaksın da tüyü bitmemiş yetimin hakkını ne zaman soracaksın? Hepsini çözeceğiz. Benim sizden isteğim sabırlı olun. Taşkınlık ve baskı yapabilirler. Yerlerde gençlerimizi sürükleyebilirler. Ama sabırlı olun. Sandık gelecek. Bu sandık gelecek ve demokratik yollarla bir dikta yönetimine son vereceğiz. Bu başarı hepimizin başarısı olacak. Bu başarı dünya siyaset tarihine bir armağan olacaktır. Örnek olarak geçecektir. Baskı var, şiddet var. Bilgilendirme yok. Vatandaşın soru sormasını bile engelliyorlar. O zaman o sandık gelecek. Belediye başkalarımız göreve geldiğinde ‘Sakın ha CHP’li başkanlara oy vermeyin. Bunlar gelirse bütün yardımları keserler’ deldiler. Ama ben bu halkın ferasetine ve sağ duyusuna güveniyorum. Biz Adana’yı, İstanbul’u, Ankara’yı ve Antalya’yı aldık. Bizim belediye başkanlarımız pandemi döneminde bir tarih yazıyorlar. Oturup kalkıp CHP’yi belediyelere dua etsinler. Beş maskeyi bile dağıtamadılar bizim en küçükten en büyük belediyeye kadar hepsi günün 24 saatinde çalıştı.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.