Dolar 32,4537
%-0.1
Euro 34,7686
%-0.58
Altın 2.441,790
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a prompter tepkisi

Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a prompter tepkisi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan'ın soruları yanıtladığı canlı yayında gözüken prompter sosyal medyanın bir numaralı gündemi oldu. CHP lideri Kılıçdaroğlu da bir paylaşımda bulunarak, "Erdoğan, bırak 'sorulara' vereceğin cevapları, bana edeceğin hakaretleri bile promptera yazdırmak zorunda kalıyorsun. Gazeteci fısıldaması ile söyleşi de gördü ülke sayende" ifadeleri kullandı.

  • Ege Postası
  • 11.08.2021 - 23:25

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gazetecilerin sorularını yanıtladığı canlı yayında prompter gözüktü.

Dört gazetecinin arkasında yer alan ve Erdoğan’ın karşısında bulunan prompter, sorulara prompterden yanıt verildiği söylentilerini doğurdu. ‘Prompter’ kelimesi de hızla sosyal medyanın bir numaralı gündemi oldu.

CANLI YAYINDA FISILTI SESİ

Prompter’ın gözüktüğü dakikalardan yaklaşık 20 dakika sonra Erdoğan'ın konuşması sırasında duraksadığı bir anda canlı yayına fısıltı sesi de yansıdı.

Erdoğan, “Vatandaşımız çok farklı yöne doğru…” deyip duraksadığı anda canlı yayında ‘sevk ediliyor' diye bir fısıltı duyuldu. Erdoğan ise konuşmasını “…adeta evriliyor” diyerek tamamladı.

KILIÇDAROĞLU’NDAN TEPKİ PAYLAŞIMI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da konuyla ilgili bir paylaşımda bulunarak, “Erdoğan, bırak “sorulara” vereceğin cevapları, bana edeceğin hakaretleri bile promptera yazdırmak zorunda kalıyorsun. Bir ilçe sular altında, ciddi felaket haberleri peş peşe geliyor ama senin ülkeyi yönetme kapasiten yok. Gazeteci fısıldaması ile söyleşi de gördü ülke sayende… “ ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.