Dolar 32,3434
%0.29
Euro 35,1031
%-0.05
Altın 2.310,570
%1.45
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu’ndan ‘elektriksiz yedi gün’ videosu

Kılıçdaroğlu’ndan ‘elektriksiz yedi gün’ videosu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, evinde elektriklerin kesik olduğu bir haftaya ilişkin videoyu; “Ülkemin yoksulları, yok sayılanları için bir yola çıktım. Halkımızı aydınlığa çıkarma yoludur bu. Yedi karanlık gecede, mücadelemin sıradaki adımlarını düşündüm. Kolay olmayacak biliyorum. Ama şunu da herkes bilsin: Vatanı satanlarla mücadele sert olur” notuyla paylaştı.

  • Ege Postası
  • 04.05.2022 - 15:35

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 2021 yılında faturalarını ödeyemediği için elektrikleri kesilen yurttaşları Türkiye'nin gündemine taşımış, yurttaşların yaşadığı soruna dikkat çekmek ve yılbaşında elektriğe yapılan yüksek zammın geri alınması için elektrik faturasını ödememişti. Kılıçdaroğlu, eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte elektrikleri kesilen evinde bir hafta boyunca elektriksiz yaşadı. 

Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabı üzerinden, bu bir hafta boyunca elektriksiz kalan yurttaşların sorunlarına dikkat çekmek için yaptığı açıklamaları ve karanlık evde yaşadıklarını içeren bir video yayınladı. Kılıçdaroğlu, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Ülkemin yoksulları, yok sayılanları için bir yola çıktım. Halkımızı aydınlığa çıkarma yoludur bu. Yedi karanlık gecede, mücadelemin sıradaki adımlarını düşündüm. Kolay olmayacak biliyorum. Ama şunu da herkes bilsin: Vatanı satanlarla mücadele sert olur."

Videonun sonunda ise "Birimiz karanlıktaysak hiçbirimiz aydınlıkta değiliz; Geliyor gelmekte olan" ifadeleri yer aldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.