Dolar 32,3677
%0.16
Euro 34,9983
%-0.19
Altın 2.325,820
%0.23
Bist-100 9,09
%0.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu’ndan CHP’li belediye başkanlarıyla kritik toplantı: Gündem tam kapanma

Kılıçdaroğlu’ndan CHP’li belediye başkanlarıyla kritik toplantı: Gündem tam kapanma

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ege Bölgesi ilçe belediye başkanları ile video konferans yoluyla bir araya geldi. Geniş katılımla gerçekleştirilen toplantıda ana gündem maddesi 17 günlük tam kapanma ve belediyelerin destekleri oldu.

  • Ege Postası
  • 04.05.2021 - 18:00

EGEPOSTASI- Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün 15.00’te Ege Bölgesi ilçe belediye başkanları ile video konferans yoluyla bir araya gelecek.

İzmir CHP’li başkanların da katılacağı toplantıya Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun da katılım gösterdi. 

İl ve ilçe belediyelerinin genel sorunlarının konuşulduğu toplantının ana gündem maddesinin 17 günlük tam kapanmada, belediyelerin alması gereken tedbirler, yoksullukla mücadele ve sosyal destekler olduğu öğrenildi. 

Belediyelerin vergi gelirlerinin ve İller Bankasından gelen ödemelerinin düşmesi sorunun toplantıda görüşülen konular arasında yer aldığı belirtildi.

Kılıçdaroğlu’nun belediye başkanlarına, pandemi dönemi süresince vatandaşlara yapılan desteklerin devam etmesi yönünde talimat verdiği ifade edildi. 

Öte yandan; tam kapanmanın mayıs sonuna kadar uzatılması iddialarının da masaya yatırıldığı toplantıda, Kılıçdaroğlu’nun belediye başkanlarını her türlü duruma karşı hazırlıklı olmaları konusunda uyardığı da öğrenildi. 
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.