Dolar 32,5028
%0.17
Euro 34,8260
%0.3
Altın 2.488,150
%1.05
Bist-100 9.548,00
%0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu’na CHP İzmir’den tam destek: 'Yanındayım'

Kılıçdaroğlu’na CHP İzmir’den tam destek: 'Yanındayım'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, partisinin İzmir Seferihisar’da gerçekleştirdiği TBMM CHP Grubu 27’nci Dönem 5. Çalışma Toplantıları açılış programında yaptığı çağrı İzmir'den karşılık buldu. Kılıçdaroğlu toplantıda, ‘’ Bu mücadelede halk düşmanlarını birlikte yeneceğiz. Adalete susamış insanımızla kurtuluşu beraber getireceğiz. Siz gerçekten benimle birlikte misiniz? Bazılarının sesi çıkmıyor. Bazılarınızın da isteyerek ya da istemeyerek zarar verdiğini görüyorum. Bu halk düşmanlarını beraber yenecek miyiz yenmeyecek miyiz? Benimleyseniz benimle olduğunuzu artık hissetmek istiyorum. Sırtımı size yaslayacağımı bilmek istiyorum” ifadelerini kullandı.Kılıçdaroğlu’na CHP İzmir İl Örgütünden tam destek geldi.

  • Ege Postası
  • 23.09.2022 - 13:00

EGEPOSTASI- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin İzmir Seferihisar’da gerçekleştirdiği TBMM CHP Grubu 27’nci Dönem 5. Çalışma Toplantıları açılış programında kararsızlara karar verin çağrısı yaptı. Üstü kapalı olarak Cumhurbaşkanı adaylığını hatırlatan Kılıçdaroğlu, "Bu mücadelede halk düşmanlarını birlikte yeneceğiz. Adalete susamış insanımızla kurtuluşu beraber getireceğiz. Siz gerçekten benimle birlikte misiniz? Bazılarının sesi çıkmıyor. Bazılarınızın da isteyerek ya da istemeyerek zarar verdiğini de görüyorum. Bu halk düşmanlarını beraber yenecek miyiz yenmeyecek miyiz? Benimleyseniz benimle olduğunuzu artık hissetmek istiyorum. Sırtımı size yaslayacağımı bilmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

‘’Yanındayım’’

Kılıçdaroğlu’nun sözleri sonrası CHP İzmir’den ardı ardına ‘yanındayım’ paylaşımları yapıldı. CHP İzmir Milletvekilleri ve belediye başkanları Twitter üzerinden CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na destek verdi. 

CHP Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke: Eşit, özgür ve refah içinde yaşayacağımız yarınlarımız için, Halkın iktidarını hep birlikte kuracağız!

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel: Bedeli ne olursa olsun, aydınlık bir Türkiye için yanındayım. 

CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan:  Halk düşmanlarını yenmek için yanınızdayız Genel Başkanım. 

CHP PM Üyesi Devrim Barış Çelik: Türkiye’nin müreffeh yarınları için yanındayım. 

CHP PM Üyesi ve İzmir Milletvekili Ednan Arslan: Bu halk düşmanlarını beraber yeneceğiz…’ Bu uğurda, Yolumuzda Tek Yoldaşımız da! Seninleyiz Sayın Genel Başkanım…

CHP YDK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahir Polat: Tavrımız net! Yanınızdayız Sayın Genel Başkanım.

CHP İzmir Milletvekili Kani Beko: Demokrasi, eşitlik ve gelecek mücadelesinde her şartta ve koşulda Sn. Genel Başkanımızın yanındayım. gelecek aydınlık günler güzel ülkemin her noktasını aydınlatacak. 

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel: İlk günden son güne… Yürekten sevgiyle… İnançla, kararlılıkla. 

CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır: Aydınlık ve refah yarınlar için, Adalet ve özgürlük için, Cumhuriyetimizi yeniden demokrasiyle taçlandırmak için... Türkiye'nin umudu Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanındayım. 

CHP İzmir Milletvekili  Sevda Erdan Kılıç: Hak, Hukuk, Adalet mücadelende; barış ve huzur dolu bir Türkiye için yanındayım. 

CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu: Hep umutla... Hep yan yana yanındayım.

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan: Cumhuriyetin ikinci yüzyılını en güzel şekilde inşa edecek, aydınlık yarınlara birlikte yürüyeceğiz. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanındayım. 

Başkanlardan tam destek 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer: Umut, barış ve adalet dolu bir Türkiye için Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanındayım. 

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur: Sayın genel başkanım, sizin liderliğinizde, girilecek her yolda her zaman yanınızdayız. 

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin:  Vatan ve millet sevdasını her şeyin önünde tutan, hak, hukuk, adalet ve insanca yaşam mücadelemizin lideri, her zaman yanındayım. 

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin: Ortak geleceğimizi inşa etmek; demokrasimize, hak, hukuk ve adalete sahip çıkmak için her zaman Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu'nun yanındayım.

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gürmrükçü: Demokratik, Özgür ve Aydınlık bir Türkiye için geçmişte olduğu gibi bugün de yarın da her daim yanındayım Genel Başkanım Kemal Kılıçdaroğlu. 

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal:  İktidar yolunda, güzel yarınlar için her daim yanındayım Genel Başkanım Kemal Kılıçdaroğlu. 

Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay: Her koşulda Sayın Genel Başkanımızın yanındayım. 

Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan: Cumhuriyet devrimlerinin ışığı ile aydınlanmış; hukukun, demokrasinin, adalet duygusunun en yüce değer olarak görüldüğü bir Türkiye özlemimizi koruyoruz. Türk siyasetinde bu değerlerin en yılmaz savunucusu olan Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanında olmaktan, yoldaşı olmaktan her zaman gurur duyacağız… Yanındayız Sayın Genel Başkanım! Gözlerimizin ışığı sönene dek…

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce: Bedeli ne olursa olsun, aydınlık bir Türkiye için yanındayım. 

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu: Hak, hukuk ve adalet mücadelemizin lideri, Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanındayım.

Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz: Aydınlık dolu, çağdaş bir gelecek için Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun her zaman yanındayım. 

Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı: Dün olduğu gibi, bugün ve daima... Yanındayız Kılıçdaroğlu.

KILIÇDAROĞLU: “HALK DÜŞMANLARI İLE MÜCADELE ETMEK İSTEYENLERİ YANIMA ÇAĞIRIYORUM”

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, İzmir’de CHP’nin TBMM Grubu Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı’nda yaptığı konuşmasından bir kesiti sosyal medya hesabından paylaştı. Kılıçdaroğlu, videoyu şu notla paylaştı:

“Halk düşmanları ile mücadele etmek isteyenleri yanıma çağırıyorum. Ne çeteler ne varlıkçılar ne tefeciler ne faizciler ne de borsa manipülatörleri, hiçbiri yanımda olmasın. Hatta mümkünse hepsi karşımda olsun. Ama siz olun. Siz olun ve hep beraber olsun!”

“HİÇBİR ŞEY BENİ İNANDIĞIM YOLDAN GERİ ÇEVİREMEZ”

Kılıçdaroğlu’nun paylaştığı videoda şu konuşması yer alıyor:

“Sürekli yürümeye ve ilerlemeye kararlıyım. Ve hiçbir şey beni inandığım yoldan geri çeviremez. Bu ülkeyi seven insanların gerçek vatanseverlerin umutları ve duaları her yerde bizimle birlikte yürüyor. Buna inanın. Ve yine buna inanın; bu mücadelede halk düşmanlarını birlikte yeneceğiz. Ama şunu da artık bilmek zorundayım. Siz gerçekten benimle birlikte misiniz? Bazılarınızın sesi çıkmıyor. Bazılarınızın da isteyerek veya istemeyerek zarar verdiğini de görüyorum. Ama artık karar verin. Bu halk düşmanlarını beraber yenecek miyiz, yenmeyecek miyiz?”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.