Dolar 32,5568
%0.03
Euro 34,8456
%-0.06
Altın 2.431,340
%0.05
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu:  Yol arkadaşımız İlkay Yiğit’in acısını yaşıyoruz

Kılıçdaroğlu: Yol arkadaşımız İlkay Yiğit’in acısını yaşıyoruz

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Ankara’da yaşanan felakette sel sularına kapılarak yaşamını yitiren Mamak Gençlik Kolları Başkan Yardımcımız İlkay Yiğit’in acısını yaşıyoruz. Yol arkadaşımız İlkay Yiğit’e Allah’tan rahmet, ailesine, partimize ve tüm sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum. Başımız sağ olsun” mesajını paylaştı.

  • Ege Postası
  • 11.06.2022 - 23:16

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara’daki sağanak yağış ve fırtına felaketinde yaşamını yitiren CHP Mamak Gençlik Kolları Bakan Yardımcısı İlkay Yiğit için taziye mesajı yayımladı. Kılıçdaroğlu’nun sosyal medya paylaşımı şöyle:

“Ankara’da yaşanan felakette sel sularına kapılarak yaşamını yitiren Mamak Gençlik Kolları Başkan Yardımcımız İlkay Yiğit’in acısını yaşıyoruz. Yol arkadaşımız İlkay Yiğit’e Allah’tan rahmet, ailesine, partimize ve tüm sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum. Başımız sağ olsun!”

MANSUR YAVAŞ'TAN İLKAY YİĞİT İÇİN TAZİYE MESAJI

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sel felaketi nedeniyle yaşamını yitiren CHP Mamak Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı İlkay Yiğit için bir taziye mesajı yayınladı. Yavaş, sosyal medya hesabından şu mesajı paylaştı:

“Kentimizde yaşanan sel felaketinde partimizin Mamak Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı İlkay Yiğit'i kaybettik. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.