Dolar 32,5356
%-0.01
Euro 34,9154
%0.25
Altın 2.426,680
%0.14
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu: Teksas'ta yaşamadığınızı öğrenirsiniz

Kılıçdaroğlu: Teksas'ta yaşamadığınızı öğrenirsiniz

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Konya’da doktor Ekrem Karakaya’nın öldürülmesi ile ilgili “Katil ruhsatlı silah taşıyordu belki ama ruhsatsız silahlarda da artış devasa. Silahlananlara şunu söyleyeyim; bunun bedeli var. Kanunlar bu ülkede çalıştığında, Teksas'ta yaşamadığınızı öğrenirsiniz. Lamı cimi yok, iktidarımızda bunun sonu hapistir” açıklamasını yaptı.

  • Ege Postası
  • 06.07.2022 - 22:58

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Konya’da kardiyoloji doktoru Ekrem Karakaya’nın öldürülmesi ile ilgili açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından şu mesajı verdi:

“Bugün bir hekim katledildi. Katil ruhsatlı silah taşıyordu belki ama ruhsatsız silahlarda da artış devasa. Silahlananlara şunu söyleyeyim; bunun bedeli var. Kanunlar bu ülkede çalıştığında, Teksas'ta yaşamadığınızı öğrenirsiniz. Lamı cimi yok, iktidarımızda bunun sonu hapistir.”

KILIÇDAROĞLU’NDAN DOKTOR KARAKAYA’NIN ÖLDÜRÜLMESİNE TEPKİ: “ERDOĞAN GÖR YARATTIĞIN İKLİMİ, UTAN UTAN! 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Konya’da kardiyoloji doktoru Ekrem Karakaya’nın öldürülmesine tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu, olaya ilişkin ilk olarak bir haberi alıntıladı ve şu açıklamayı yaptı:

“Erdoğan gör yarattığın iklimi, utan utan! Beceriksiz bakanını da al, derhal gidin. Şiddeti uygulayanlara sus pus olup, hakkını isteyen sağlık personeline ‘giderlerse gitsinler’ demenizin bedelidir bu yaşananlar. Onlar kalacak, siz gideceksiniz. Bu şiddet de ya bitecek ya bitecek”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.