Dolar 32,3181
%0.21
Euro 35,0783
%-0.12
Altın 2.307,390
%1.31
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu Sinan Ateş’in annesine seslendi

Kılıçdaroğlu Sinan Ateş’in annesine seslendi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'da uğradığı silahlı saldırıda öldürülen eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’in annesine seslenerek “Oğlunuz Sinan Ateş için adalet tecelli edecek. Bu iş torbacılarla kalmaz. Bu ateş en tepedeki suçluları da yakacak. Şimdi istedikleri kadar polise-savcıya baskı yapsınlar, dua okunmasını yasaklasınlar, 4 ay sonra görüşeceğiz. O çetenin yakasına yapışıp ailenin acısını bir nebze olsun dindireceğiz” dedi.

  • Ege Postası
  • 28.01.2023 - 20:05

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'da uğradığı silahlı saldırı sonucu eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in öldürülmesine ilişkin açıklama yaptı.

Sinan Ateş’in annesine seslenen Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yayınladığı mesajda şunları kaydetti:

“O ÇETENİN YAKASINA YAPIŞIP AİLENİN ACISINI BİR NEBZE OLSUN DİNDİRECEĞİZ”

“’Adalet yoksa niye yaşayalım? Ben içime taş basarak oğlumun toprağıyla duruyorum’ diyen acılı anneye sesleniyorum; oğlunuz Sinan Ateş için adalet tecelli edecek. Bu iş torbacılarla kalmaz. Bu ateş en tepedeki suçluları da yakacak. Şimdi istedikleri kadar polise-savcıya baskı yapsınlar, dua okunmasını yasaklasınlar, 4 ay sonra görüşeceğiz. O çetenin yakasına yapışıp ailenin acısını bir nebze olsun dindireceğiz.

Acılı anneye ve aileye bir kez daha sabır diliyorum. Tüm halkımızdan, merhumun ruhuna okunacak bir mevlidi bile yasaklayan zihniyete karşı Sinan Ateş ve ailesi için dua etmelerini istiyorum.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.