Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu sağlık çalışanlarını unutmadı

Kılıçdaroğlu sağlık çalışanlarını unutmadı

Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen Örnekköy ikinci etap temel atma töreni kapsamında İzmir'e gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sağlık çalışanlarını da unutmadı. Kılıçdaroğlu, 14 Mart Tıp Haftası dolayısıyla İzmir Büyükşehir Belediyesine bağlı Eşrefpaşa Hastanesi’nde sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi ve sağlık çalışanlarının sorunlarını dinledi.

  • Ege Postası
  • 13.03.2021 - 17:50

EGEPOSTASI- Karşıyaka Örnekköy’deki kentsel dönüşüm projesi ikinci etap temel atma töreni kapsamında İzmir’e gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir dizi ziyaretin ardından 14 Mart Tıp Haftası dolayısıyla İzmir Büyükşehir Belediyesine bağlı Eşrefpaşa Hastanesi’nde sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi.

Kılıçdaroğlu'na ziyaretinde CHP Genel Başkan Yardımcıları Seyit Torun ve Ali Öztunç İle İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP İzmir İl Başkanı Deniz yücel, CHP İzmir milletvekilleri, Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay  ve Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda eşlik etti. 

Kılıçdaroğlu, Eşrefpaşa Hastanesi'nin palyatif servisinin açılışını yaptı. 

Kılıçdaroğlu daha sonra Soyer, İl Başkanı Yücel, Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, İzmir Tabip Odası Başkanı Op. Dr. Lütfi Çamlı ve Eşrefpaşa Hastanesi Başhekimi Kadir Devrim Demirel ile birlikte hastanede kısa bir toplantı yaptı.

Basına kapalı olarak yapılan ve yaklaşık yarım saat süren toplantının ardından Kılıçdaroğlu, koronavirüs salgınında hayatını kaybeden sağlık çalışanlarının isimleri ve sağlıkçıları simgeleyen resimlerin önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kılıçdaroğlu, daha sonra hastaneden ayrıldı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.