Dolar 32,5666
%0.25
Euro 34,9544
%-0.05
Altın 2.445,000
%0.36
Bist-100 9.717,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu'ndan Türkiye’nin doğal gaz borcunu ertelemek istemesi ile ilgili açıklama

Kılıçdaroğlu'ndan Türkiye’nin doğal gaz borcunu ertelemek istemesi ile ilgili açıklama

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Çok çürümüş bir saray iktidarı var. Sürekli de oy satın almak için yalan söylüyorlar. Vaatlerin çoğunu asla yapmayacaklarını biliyoruz ama halkımız kaygılanmasın. Onların yarım bıraktığı sosyal projeleri, iktidarı devralınca biz tamamlayacağız. Bu da Bay Kemal sözü olsun” dedi.

  • Ege Postası
  • 04.10.2022 - 17:09

Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye’nin Rusya’ya olan doğal gaz borcunu ertelemek istemesi ile ilgili açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu’nun bugün sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:

“Türkiye, savaşta olan ülkeye, Rusya’ya borcunu ‘ödeyemiyorum’ diyor. Halktan parasını aldığı gazın parasını ödeyemiyor. Kime? Savaşta olana! Türkiye, hep ciddi devlet olmuştur ve itibar görmüştür. Her şeyi yok ettiler. Çok çürük bir sistem var. Çok çürümüş bir saray iktidarı var. Sürekli de oy satın almak için yalan söylüyorlar. Vaatlerin çoğunu asla yapmayacaklarını biliyoruz ama halkımız kaygılanmasın. Onların yarım bıraktığı sosyal projeleri, iktidarı devralınca biz tamamlayacağız. Bu da Bay Kemal sözü olsun. O konutlar bitecek, kimse korkmasın.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.