Dolar 32,5171
%0.09
Euro 34,9014
%-0.2
Altın 2.441,430
%0.21
Bist-100 9.717,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu'ndan o yönetmelik değişikliğine tepki!

Kılıçdaroğlu'ndan o yönetmelik değişikliğine tepki!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, polislerin şark görev süreleri başta olmak üzere tüm il ve ilçelerdeki tayin sürelerine ilişkin yönetmelik değişikliğini eleştirdi. Kılıçdaroğlu, “Erdoğan’ın imzaladığı ‘Bölge Sistemi’ tam bir garabettir… Bu bozuk yönetmeliği iktidara gelir gelmez kaldıracağız” dedi.

  • Ege Postası
  • 17.03.2022 - 23:50

Polislerin şark görev süreleri ve atamalarda yeni düzenlemeleri içeren Emniyet Hizmetleri Sınıfı Mensupları Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair değişiklik bugün Resmi Gazete'de yayınlandı. Buna göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 5306 sayılı Kararı ile emniyet mensuplarının il ve ilçelerdeki görev süreleri, ayrılan bölge sınıflandırmalarına göre yeniden belirlendi.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu da bugün yapılan değişikliğe tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu’nun Twitter hesabından yaptığı açıklama şöyle:

“Erdoğan’ın imzaladığı "Bölge Sistemi" tam bir garabettir. Saray, hayatı zorluklarla dolu olan Polisimize “Daha çok zorluğa katlanacaksın” diyor. Emniyet Teşkilatımızda gece gündüz emek veren kardeşlerimiz hiç merak etmesin, bu bozuk yönetmeliği iktidara gelir gelmez kaldıracağız!”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.