Dolar 32,5493
%0.01
Euro 34,9078
%0.12
Altın 2.425,310
%-0.2
Bist-100 9.645,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'ın 'O, vergi memuru. Ama ben ekonomistim' sözlerine yanıt

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'ın "O, vergi memuru. Ama ben ekonomistim" sözlerine yanıt

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, “O, vergi memuru. Ama ben ekonomistim. Aramızdaki fark bu” sözlerine; “Sen ekonomist değil, olsan olsan 5’li çetenin tahsildarı olursun. Halkın parasına göz dikmiş bir tahsildar” yanıtını verdi.

  • Ege Postası
  • 31.03.2022 - 17:33

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Özbekistan dönüşü uçakta bir basın mensubunun “Dün CHP Lideri, partisinin grup toplantısında bu projelerin kamu özel sektör eliyle değil de farklı bir yöntemle yapılması önerisinde bulundu ve bu projelerin yapılış tarzının ülkeyi zarara uğrattığına dair bir yorumu oldu. Siz bu projelere gelen eleştirilerin sebebinin sadece yapılma tarzından mı yoksa başka bir sebepten kaynaklandığını mı düşünüyorsunuz? Bu konudaki değerlendirmeniz nedir” sorusunu yönelttiği aktarıldı. Erdoğan’ın da bu soruya “O, vergi memuru. Ama ben ekonomistim. Aramızdaki fark bu. İşim benim bu işlerle geçti” yanıtını verdiği belirtildi.

Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ın sözlerini içeren BirGün Gazetesi haberini sosyal medya hesabından alıntılayarak paylaşım yaptı. Kılıçdaroğlu, Erdoğan’a, “Sen ekonomist değil, olsan olsan 5’li çetenin tahsildarı olursun. Halkın parasına göz dikmiş bir tahsildar” yanıtını verdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.