Dolar 32,5948
%0.37
Euro 34,8108
%0.23
Altın 2.494,820
%0.42
Bist-100 9.457,00
%-0.71

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a 'YSK' yanıtı

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a 'YSK' yanıtı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ukrayna ziyareti sonrası kendisine yönelik söylemlerine yanıt verdi. Kılıçdaroğlu “Onun için mi davalarımızın hakimlerini değiştirdin? Bir de bana bedel ödetecekmişsin. Sen bu millete artık hiçbir bedel ödetemezsin. Kimse korkmasın” yanıtını verdi.

  • Ege Postası
  • 19.08.2022 - 14:52

EGEPOSTASI-  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna ziyareti dönüşünde uçakta gazetecilerin sorularını yanıtlarken, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun "Bizdeki seçmen bilgileri Yüksek Seçim Kurulunda bile yok" söylemi üzerine sert açıklamalarda bulunmuştu.

Erdoğan, CHP Genel Başkanı’na yönelik “Kılıçdaroğlu’nun bu açıklamalarına inanıyor musunuz? Adamın hayatı yalan. Bir şey bildiğinden değil. Tabii bana göre YSK Başkanı ve ekibi bunu yargıya taşımalı. Yargıya taşımak suretiyle artık bu adama bedel ödetmeli. Yeri geliyor savcılara saldırıyor, yeri geliyor hakimlere saldırıyor. Ama nedense onlar çekiniyorlar, korkuyorlar” ifadelerini kullanmıştı.

"KİMSE KORKMASIN"

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu sözlerine Kılıçdaroğlu’ndan yanıt geldi. 

Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Erdoğan’a rest çekti ve şunları söyledi:

“Erdoğan, Kılıçdaroğlu yeri geliyor savcılara, yeri geliyor hakimlere saldırıyor. Ama nedense onlar çekiniyorlar” demiş. Onun için mi davalarımızın hakimlerini değiştirdin? Bir de bana bedel ödetecekmişsin. Sen bu millete artık hiçbir bedel ödetemezsin. Kimse korkmasın” yanıtını verdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.