Dolar 32,3157
%0.2
Euro 35,1213
%0
Altın 2.292,730
%0.67
Bist-100 9,06
%2.86

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a: Beka kim, sen kim!

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a: Beka kim, sen kim!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın muhalefeti hedef alan sözlerine sert yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, Sen ülkenin mahallelerini satmış birisin. Beka kim, sen kim! O sattığın mahallelere in, orada görürsün refahı” dedi.

  • Ege Postası
  • 17.09.2021 - 14:27

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mersin’deki AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı’ndaki konuşmasında muhalefete şu sözlerle yüklenmişti:

"Son günlerde yaşananlar, muhalefetin Türkiye gibi Türkiye'nin bekası, huzuru, esenliği, refahı gibi derdinin olmadığını göstermiştir. Edepsiz söz ve eylemlerden sahnelenen çirkinliklere kadar muhalefetin nasıl bir Türkiye hayali kurduğunu hepimiz gördük. Bunların bırakın ülkeyi, ellerinin altındaki belediyeleri dahi yönetme becerilerinin olmadığına yine bu süreçte hep birlikte şahit olduk."

Erdoğan’ın açıklamalarında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabı üzerinden sert tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu yaptığı açıklamada Erdoğan’a şöyle seslendi:

"Sen ülkenin mahallelerini satmış birisin. Beka kim, sen kim! Emperyalistler oturdukları yerden demografimizi değiştirdiler. O sattığın mahallelere in, orada görürsün refahı. Saray hayatı sana iyi gelmiyor."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.