Dolar 32,5164
%-0.07
Euro 34,9813
%0.44
Altın 2.433,940
%0.44
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu'ndan Başkan Uygur'a 'geçmiş olsun' ziyareti

Kılıçdaroğlu'ndan Başkan Uygur'a 'geçmiş olsun' ziyareti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yaşadığı apartmanda çıkan yangın sonrası dumandan etkilendiği için özel bir hastanede tedavisi devam eden Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur'u ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

  • Ege Postası
  • 13.03.2021 - 17:10

EGEPOSTASI-  Geçtiğimiz 6 Mart'ta Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur ailesiyle yaşadığı apartmanda çıkan yangın sonrası dumandan etkilendiği için önce Torbalı Devlet Hastanesi’ne ardından da İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. Başkan Uygur daha sonra tedavisine devam etmek için İzmir'deki özel bir hastaneye geçmişti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Uygur'u tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti. Ziyarette CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na, Genel Baişkan Yardımcıları Seyit Torun ve Ali Öztunç, İzmir Büyükşehir Belediye BaşkanıTunç Soyer, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel eşlik etti. Uygur'a geçmiş olsun dilklerini ileten Kılıçdaroğlu bir süre sohbet ettikten ve doktorlardan Uygur hakkında bilgi aldıktan sonra sağlık çalışanlarıyla bir araya gelmek üzere Eşrefpaşa Belediye Hastanesine geçti.

Ziyaret Torbalı Belediyesi'nin sosyal medya hesabından şu ifadelerle paylaşıldı: "Cumhuriyet HalkPartisi Genel Başkanı sayın Kemal Kılıçdaroğlu,Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tunç Soyer ve parti yöneticileri belediye başkanımızı tedavi gördüğü hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti ve doktorlarından belediye başkanımızın durumu hakkında bilgi alındı."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.