Dolar 32,5232
%0.11
Euro 34,9419
%-0.09
Altın 2.439,550
%0.14
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu'ndan AK Parti ve MHP'ye 'depremzede' tepkisi: Onları kınamak boynumun borcu

Kılıçdaroğlu'ndan AK Parti ve MHP'ye 'depremzede' tepkisi: Onları kınamak boynumun borcu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmirli depremzedelerin de katıldığı partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda AK Parti ve MHP İzmir İl Teşkilatları'nı eleştirdi. Kılıçdaroğlu, "Siz bütün siyasi partileri toplantıya davet ettiniz ancak AK Parti ve MHP'nin il başkanları katılmadı. Çünkü kendilerini suçlu görüyorlar. Suçlu insanlar, yanınıza gelmek istemiyor. Ancak biz yanınıza geldik her zaman yanınızda durmaya devam ediyoruz. AK Parti'ye gittiniz sizi kapıdan kovdular. Onları kınamak benim boynumun borcudur. Sizin kapınızı çalan kişileri polisleri çağırıp kapıdan kovuyorsanız İzmir'i de Türkiye'yi de yönetemezsiniz" dedi.

  • Ege Postası
  • 05.04.2022 - 14:27

EGEPOSTASI – CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu.

Toplantıya Kılıçdaroğlu’yla görüşmek için İzmir’den Ankara'ya giden İzmirli depremzedeler de katıldı.

Konuşmasında depremzedelere de seslenen Kılıçdaroğlu, depremzedelerin haklarını her zaman savunacaklarını vurguladı. İZDEDA’yı kurdukları ve haklarına sahip çıktıkları için depremzedelere teşekkür eden Kılıçdaroğlu, İZDEDA’nın geçtiğimiz ay taleplerini dile getirmek için düzenlediği ve sadece CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ile İzmir milletvekillerinin katıldığı toplantıya da değinerek şunları söyledi: 

“SUÇLU İNSANLAR YANINIZA GELMEK İSTEMİYOR”

“Siz toplantı yaptınız, bütün siyasi partileri davet ettiniz ancak oraya AK Parti ve MHP'nin il başkanları katılmadı. Çünkü kendilerini suçlu görüyorlar. Suçlu insanlar, yanınıza gelmek istemiyor. Ancak biz yanınıza geldik her zaman yanınızda durmaya devam ediyoruz. Belediye başkanlarımız ve milletvekillerimiz de yanınızda olmaya çalışıyorlar” dedi.

“SİZİ KAPIDAN KOVDULAR”

Kılıçdaroğlu ayrıca geçtiğimiz haftalarda bir grup depremzedelerin AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’yle görüşmek için gittiği AK Parti il binasının önünde yaşanan gerginliğe de tepki göstererek, “AK Parti'ye gittiniz sizi kapıdan kovdular. Onları kınamak benim boynumun borcudur. Deprem mağdurunu kovacağına, bir dinle. Siz iktidarsınız. Sizin kapınızı çalan kişileri polisleri çağırıp kapıdan kovuyorsanız İzmir'i de Türkiye'yi de yönetemezsiniz. Zaten yönetemedikleri açık. Bizim önerimiz size uzun vadeli, düşük faizli kredi vermeleridir” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.