Dolar 32,5630
%0.15
Euro 34,7070
%0.13
Altın 2.412,870
%-0.82
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu'na Diyarbakır'da coşkulu karşılama

Kılıçdaroğlu'na Diyarbakır'da coşkulu karşılama

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Diyarbakır Havalimanı’nda davul, zurna ve meşalelerle karşılandı.

  • Ege Postası
  • 09.03.2022 - 23:22

Kemal Kılıçdaroğlu, bu akşam uçakla Diyarbakır’a geldi. Diyarbakırlılar, Kılıçdaroğlu’nu havalimanında davul, zurna ve meşalelerle karşıladı. Karşılama anının görüntüsünü CHP Genel Başkan Başdanışmanı Deniz Demir sosyal medya hesabından paylaştı.

“İKTİDAR YOLUNDA DEMOKRAT AMCA”

Diyarbakırlılar, Kılıçdaroğlu’nu havalimanında karşılarken “Hak, hukuk, adalet” ve “İktidar yolunda demokrat amca” sloganları attı.

Yine Demir'in paylaşımına göre; mazot zammını protesto eden çiftçiler de Kılıçdaroğlu'nu traktörleriyle karşıladı. Demir, paylaşımında, "Mazot zamlarını protesto eden çiftçiler, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu traktörleri ile beraber Diyarbakır havalimanında böyle karşılıyor" dedi.

Kılıçdaroğlu kalacağı otele araç konvoyu eşliğinde götürüldü. Kılıçdaroğlu, otelin önünde de davul, zurna ve halay eşliğinde karşılandı.

Kılıçdaroğlu, yarın Diyarbakır’da esnafı ziyaret ederek sorunlarını dinleyecek. Kılıçdaroğlu, esnaf ziyaretinin ardından partisinin üye katılım törenine katılacak. Kılıçdaroğlu, üye katılım törenin ardından ise muhtarlar ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile bir araya gelecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.