Dolar 32,4843
%-0.17
Euro 34,9549
%0.36
Altın 2.438,920
%0.65
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu, Londra’dan seslendi: Görüştüklerim arasında tefeci yok

Kılıçdaroğlu, Londra’dan seslendi: Görüştüklerim arasında tefeci yok

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Londra’dan seslenerek, “Çok ama gerçekten de çok güçlü geliyoruz. Gençler sözüm var size. Temiz parayı size mutlaka ama mutlaka getireceğim. Görüştüklerim arasında tefeci yok, borç yok. Hepsi yatırımcı. Hele hele uyuşturucu baronları hiç yok. Yatırımlar size yapılacak” dedi.

  • Ege Postası
  • 04.11.2022 - 22:04

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Londra temasları sürüyor. Kılıçdaroğlu, “Bay Kemal Londra'da ne mi yapıyor? Buyurun açıklıyorum” notuyla bu akşam sosyal medya hesabında bir video paylaştı. Yatırımcılarla görüştüğünü belirten Kılıçdaroğlu, şöyle konuştu:

“TEMİZ, TEKNOLOJİK, İKLİM DOSTU PARAYI VE BÜYÜK YATIRIMLARLA TÜRKİYE’YE GETİRECEĞİZ”

“Bu sabah Londra’dan halihazırda dünyanın farklı bölgelerine 100 milyar sterlin yatırım yapmış 14 devasa fon ile toplantı yaptık. Dijital sağlık teknolojisi, veri analizi, yapay zeka, makine öğrenimi ve finansal teknolojiler gibi önemli sektörlere büyük yatırımlar yapıyor ve bu alandaki girişimcileri destekliyorlar. Hep söyledim, söylemeye de devam edeceğim. Temiz, teknolojik, iklim dostu parayı ve büyük yatırımlarla Türkiye’ye getireceğiz. Kara para ekonomisini, mafyayı, çeteleri hızla temizleyeceğiz.

“ÇOK AMA GERÇEKTEN DE ÇOK GÜÇLÜ GELİYORUZ”

Ülkemize temiz yatırımları çekerek halkımıza nefes aldıracağız. Hiç kimse merak etmesin. Çok ama gerçekten de çok güçlü geliyoruz. Bu arada birazdan da dünyada 342 milyar dolardan fazla yatırımı olan bir fonla görüşeceğim. Gençler sözüm var size. Temiz parayı size mutlaka ama mutlaka getireceğim. Evet, size getireceğim. Görüştüklerim arasında tefeci yok, borç yok. Hepsi yatırımcı. Hele hele uyuşturucu baronları hiç yok. Yatırımlar size yapılacak. Size, sizin için.”

KILIÇDAROĞLU, LONDRA BÜYÜKELÇİSİ ÜMİT YALÇIN İLE GÖRÜŞTÜ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün Londra Büyükelçiliğini ziyaret ederek Büyükelçi Ümit Yalçın ile görüştü.

Kılıçdaroğlu, programının devamında Londra’da teknoloji şirketi Public IO yöneticileri ile toplantıda bir araya gelerek yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.