Dolar 32,5977
%0.38
Euro 34,8339
%0.29
Altın 2.496,930
%0.5
Bist-100 9.457,00
%-0.71

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP lideri Kılıçdaroğlu İzmir’e geliyor

CHP lideri Kılıçdaroğlu İzmir’e geliyor

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, bugün İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi Olağanüstü toplantısında yaptığı konuşmada, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 13 Mart'ta İzmir’e geleceğini duyurdu. Kılıçdaroğlu, kentsel dönüşüm kapsamında Örnekköy ve Egekent’te inşasına başlanacak olan konutlarının temel atma törenine katılacak. 

  • Ege Postası
  • 01.03.2021 - 13:23

EGEPOSTASI- CHP Genel Kemal Kılıçdaroğlu geçtiğimiz ay yaşanan sel felaketinin ardından İzmir’e gelerek sel mağdurlarıyla bir araya gelmişti.

Kılıçdaroğlu, İzmir ziyaretinde ayrıca yapımı devade Narlıdere Metrosnu incelemiş ve Çiğli Tramvayı’nın temel atma törenine de katılmıştı.

CHP Lideri, İzmir’e yılın ikinci ziyaretini yapmaya hazırlanıyor.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, bugün gerçekleştirilen İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi Olağanüstü toplantısında kentsel dönüşüm üzerine yaptığı konuşmasında Kılıçdaroğlu’nun, kentsel dönüşümde yıkımların başlandığı ve tamamlandığı Örnekköy ve Egekent’teki konutlarının temel atma töreni için 13 Mart Cumartesi günü İzmir'de olacağını duyurdu. 

Soyer, mecliste yaptığı konuşmada, “Bir afet odaklı bir de planlı kentsel dönüşüm çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda  Örnekköy’de 190 konutun temeli atıldı. Bin 10 konutun yıkımı başlanacak.. Ege Mahallesi’nde de yıkımlar başlamıştı. Şimdi imalatlar başlayacak. Dolayısıyla bin konut Egekent’te bin 200 konut Örnekköy’de. Bu çalışmalara başlayacağız. Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu da bu konu için 13 Mart’ta burada bulunacak” demişti.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.