Dolar 32,5171
%0.09
Euro 34,9014
%-0.2
Altın 2.441,430
%0.21
Bist-100 9.717,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu ile Soylu arasındaki ‘dizi’ polemiğine Yücel de dahil oldu

Kılıçdaroğlu ile Soylu arasındaki ‘dizi’ polemiğine Yücel de dahil oldu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu arasında Netflix'in ünlü dizisi La Casa De Papel dizisi üzerine başlayan polemiğe CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel de dahil oldu. Yücel, sosyal medya üzerinden Soylu’ya, Soylu’nun Dmeokrat Parti Genel Başkanı olduğu dönemde AK Parti’yi sert bir dille eleştirdiği konuşmanın videosunu paylaştı. Yücel, uyuşturucu karteli Pablo Escobar’ın hayatını anlatan dizisi Narcos’a gönderme yaptı.

  • Ege Postası
  • 04.11.2021 - 10:11

EGEPOSTASI- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Netflix'in ünlü dizisi La Casa De Papel dizisinin “Bir soygun bitiyor ve bir devir kapanıyor” ifadeleriyle yayınlanan son sezon fragmanını alıntılayarak sosyal medya hesabından "Evet doğru ama seçimden kaçıyor maalesef…" ifadeleriyle paylaşmıştı.

Kılıçdaroğlu’na iktidar kanadından ilk yanıt ise İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan gelmişti.

Soylu, Kılıçdaroğlu’na sosyal medya üzerinden verdiği yanıtta “Merak etme KK, daha önce 10 defa olduğu gibi 2023’te de, boyunun ölçüsünü aldığında, evinde bol bol dizi izlersin” ifadelerini kullanmıştı.

BAŞKAN YÜCEL DE DAHİL OLDU

Öte yandan sosyal medya üzerinden yaşanan dizi polemiğine CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel de dahil oldu. Yücel, sosyal medya üzerinden Soylu’ya, Soylu’nun DeMokrat Parti Genel Başkanı olduğu dönemde AK Parti’yi sert bir dille eleştirdiği konuşmanın videosunu paylaştı. Yücel, uyuşturucu karteli Pablo Escobar’ın hayatını anlatan dizisi Narcos’a gönderme yaptı ve “AKP'den hesap soracağın bölüm hangisi? Spoiler versene” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.