Dolar 32,3126
%0.19
Euro 35,1391
%0.05
Altın 2.292,930
%0.68
Bist-100 9,07
%2.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu, Diyarbakırlı gençlerle bir araya geldi

Kılıçdaroğlu, Diyarbakırlı gençlerle bir araya geldi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Diyarbakır’da gençlerle bir araya geldi. Kılıçdaroğlu, gençlerin olduğu salona girdiğinde alkışlarla karşılandı. Kılıçdaroğlu, gençlerin söylediği “Diyarbakır Yoluna” türküsünü dinledi.

  • Ege Postası
  • 10.03.2022 - 23:22

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Diyarbakır ziyareti kapsamındaki temasları sürüyor. Kılıçdaroğlu, Diyarbakırlı gençlerle bir araya geldi. Gençler, salona giren Kılıçdaroğlu’nu ayakta alkışladı. Kılıçdaroğlu, gençlerin söylediği “Diyarbakır Yoluna” türküsünü dinledi.

Kılıçdaroğlu’nun gençlerle bir araya geldiği toplantıya ilişkin görüntüleri CHP Genel Başkan Başdanışmanı Deniz Demir ve CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik sosyal medya hesaplarında paylaştılar.

KILIÇDAROĞLU, 12 EYLÜL DARBESİ SONRASI DİYARBAKIR CEZAEVİ MAĞDURLARINDAN İSA GÜNEŞ’İ ZİYARET ETTİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 12 Eylül 1980 darbesi sonrası Diyarbakır Cezaevi mağdurlarından İsa Güneş’i evinde ziyaret etti.

Kılıçdaroğlu daha sonra, 12 Eylül darbesi Diyarbakır Cezaevi mağdurlarından İsa Güneş'i de Diyarbakır'daki evinde ziyaret etti.

Ziyaretin ardından evden ayrılan Kılıçdaroğlu'nu apartmanın önünde çocuklar alkışlarla karşıladı. Kılıçdaroğlu, çocuklar ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bu sırada 12 Eylül darbesi sonrası Diyarbakır Cezaevi mağduru olduğunu söyleyen Diyarbakırlı bir başka yurttaş da cezaevinde gördüğü kötü muameleyi anlattı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.