Dolar 32,3276
%0.24
Euro 35,0866
%-0.1
Altın 2.298,730
%0.93
Bist-100 8,98
%1.99

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu: Dertleri Twitter kapak fotoğrafım

Kılıçdaroğlu: Dertleri Twitter kapak fotoğrafım

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Twitter'daki kapak fotoğrafında Shutterstock görseli yer almasıyla ilgili eleştirilere verdiği yanıtta "Geçenlerde Ak Parti trollerini harekete geçirmiş, Shutterstock başlığını TT yapmaya çalışıyordu. Neymiş dertleri dersiniz? Twitter kapak fotoğrafım. Ülke dertleriyle dertlenmekten o kadar uzaklar ki. Ak Parti yönetimine meşgale olsun diye Shutter partisi yaptık gençlerle” dedi ve kapak fotoğrafını değiştirdi.

  • Ege Postası
  • 01.07.2021 - 23:20

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Samsun ziyaretleri kapsamında gençlerle bir kafede bir araya gelerek sohbet etti. Kılıçdaroğlu, o anların fotoğraflarını sosyal medya hesabından da paylaşarak, AKP’liler tarafından kendisine yöneltilen ‘kapak fotoğrafı’ eleştirilere yanıt verdi.

“DERTLERİ TWITTER KAPAK FOTOĞRAFIM”

Gençlerle ilgili kapak fotoğrafında ‘Shutterstock' görseli kullandığı için eleştirilen Kılıçdaroğlu, bu konunun Twitter gündemine sokulmaya çalışmasına yönelik, “Geçenlerde Ak Parti trollerini harekete geçirmiş, Shutterstock başlığını TT yapmaya çalışıyordu. Neymiş dertleri dersiniz? Twitter kapak fotoğrafım. Ülke dertleriyle dertlenmekten o kadar uzaklar ki. Ak Parti yönetimine meşgale olsun diye Shutter partisi yaptık gençlerle” dedi.

“AKP ÜST YÖNETİMİ BURALARDA TAKILIYOR”

Kılıçdaroğlu'nun Twitter hesabındaki kapak fotoğrafını da ‘AK Parti üst yönetimi buralarda takılıyor. Az sabretsinler, biz geliyoruz' yazılı görsel ile değiştirdiği görüldü.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.