Dolar 32,3690
%0.16
Euro 35,0130
%-0.15
Altın 2.325,620
%0.22
Bist-100 9,10
%0.17

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu: Bu korkunç bir algılama şeklidir

Kılıçdaroğlu: Bu korkunç bir algılama şeklidir

Tezkereyle ilgili açıklamasına yönelik yorumlara tepki gösteren CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, “Bu korkunç bir algılama şeklidir. Profesyonel asker diye geçiştirdiğiniz bizim Mehmetçiğimiz, evlatlarımızdır” dedi.

  • Ege Postası
  • 30.10.2021 - 09:16

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, tezkere hakkındaki “Selvi Hanım ve ben, askerliğini er olarak yapmış oğlumuzun gururlu anne ve babasıyız. Kendi çocuğuna bedelli askerlik yaptırıp, milletin evlatlarını ateşe atan şahsın hazırladığı gayriciddi tezkereler kabul edilemez. Tezkereye “Hayır!” diyeceğiz” açıklamasıyla ilgili yorumları eleştirdi.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Kılıçdaroğlu, “Beni çok rahatsız eden bir konu var; iki gündür bu meseleye girip girmeme konusunda kararsızım... Oğlumun er olarak askerlik yaptığını anlattım, Şahıs ve şürekası 'Ama Suriye’ye profesyonel askerler gidecek” demeye başladılar. Üzerine bazı kanallarda, değeri kendinden menkul bazı yorumculara propagandası da yaptırıldı” ifadelerini kullandı.

'ALGISI BOZUK ŞÜREKAYA SESLENİYORUM...'

“Bu korkunç bir algılama şeklidir” diyen Kılıçdaroğlu şöyle devam etti:

“Algısı bozuk şürekaya sesleniyorum: Profesyonel asker diye geçiştirdiğiniz bizim Mehmetçiğimizdir, evlatlarımızdır. Askerimiz söz konusu olunca, size önerim on düşünüp, bir yapmanızdır. Canlarımızla ilgili verdiğiniz kararları, devleti yönettiğiniz gibi vermeyin!” 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.