Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karamollaoğlu’ndan Erdoğan’a 'dost' uyarısı

Karamollaoğlu’ndan Erdoğan’a 'dost' uyarısı

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Cumhur İttifakı’na katılabileceği yönündeki tartışmalarla ilgili AK Partili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a çağrıda bulanarak, “Biz sizi incitmek için değil, yanlışların ortadan kalkması için acı söylüyoruz. Saadet Partisi şahısları değil, ilkeleri konuşur. İttifak konusunda da zamanı geldiğinde bu ilkeler çerçevesinde karar veririz” dedi.

  • Ege Postası
  • 27.01.2021 - 14:55

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, haftalık basın toplantısında açıklamalarda bulundu. 

AK Partili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Saadet Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk'ü ziyareti ile başlayan “Cumhur İttifakı'na katılabilecekleri” yönündeki tartışmalarla ilgili konuşan Karamollaoğlu, şunları söyledi: 

“Bu kadar farklılıkların olduğu bir ortamda, dostluklara daha çok ihtiyaç var ama unutulmamalıdır ki dost acı söyler. Sayın Erdoğan’a çağrım. Biz sizi incitmek için değil, yanlışların ortadan kalkması için acı söylüyoruz. Gerçek dostlar birbirinin hatasının üstünü örten değil, uyarıda bulunup hatırlatma yapanlardır. Çok açık bir şekilde söylemek istiyorum. İttifak konusu ancak seçim sathı mahalline girildiği zaman konuşulacak bir konudur. Saadet Partisi şahısları değil, ilkeleri konuşur. İttifak konusunda da zamanı geldiğinde bu ilkeler çerçevesinde karar veririz.” 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.