Dolar 32,5192
%-0.06
Euro 34,8732
%0.13
Altın 2.432,040
%0.37
Bist-100 9.775,00
%0.55

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de esnaf Davutoğlu'na dert yandı

İzmir'de esnaf Davutoğlu'na dert yandı

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, İzmir'de Kemeraltı Çarşısı'nda esnaf ziyareti yaptı. Bir esnaf Kemeraltı'nın 47 senedir ilk kez bu kadar sessiz olduğunu söylerken, bir başkası ise "Her aldığımızda fiyatlar değişiyor. Sattığımız fiyata şu an alamıyoruz. Çok zorlanıyoruz" diye dert yandı. Davutoğlu ise "Geçecek, hepimizin çaba sarf etmesi gereken bir dönemdeyiz ama çok kötü" dedi.

  • Ege Postası
  • 11.03.2022 - 15:30

Davutoğlu'na eşi Sare Davutoğlu'nun yanı sıra partisinin genel merkez ve İzmir il yöneticileri ile Kemeraltı Esnaf Derneği Başkanı Semih Girgin eşlik etti.

Kemeraltı'nda iş yapamamaktan dert yanan bir esnaf "Geldiniz de bir kalabalık oldu. 47 senedir bu çarşıdayım. Ben böylesine sessiz bir Kemeraltı görmedim. İnşallah yine kalabalık olur. Bunu sizlerden bekliyoruz" dedi.

Bebek ürünleri satan bir esnaf ise "Pahalılıklar geçse de insanlar rahat rahat alışveriş yapabilse. Her aldığımızda fiyatlar değişiyor. Sattığımız fiyata şu an alamıyoruz. Çok zorlanıyoruz, inşallah geçecek diyoruz" diye konuştu.

Davutoğlu ise "Geçecek, Hep beraber gayret edeceğiz. Hepimizin çaba sarf etmesi gereken bir dönemdeyiz ama çok kötü" yanıtını verdi. (ANKA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.