Dolar 32,3262
%0.23
Euro 35,0775
%-0.13
Altın 2.309,620
%1.41
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de Cumhur İttifakı'ndan 'Türkiye Yüzyılı' buluşması

İzmir'de Cumhur İttifakı'ndan "Türkiye Yüzyılı" buluşması

Cumhur İttifakı ortağı olan AK Parti ve MHP'nin İzmir teşkilatları "Türkiye Yüzyılı" buluşması kapsamında AK Parti İzmir İl Başkanlığında bir araya geldi. 2023 hedefleri için azim ve kararlılıkla çalışma vurgusu yapılırken, "Türkiye Yüzyılı’nı birlikte inşa edeceğiz" denildi.

  • Ege Postası
  • 24.10.2022 - 23:16

EGEPOSTASI- Cumhur İttifakı ortakları AK Parti ve MHP,  AK Parti İzmir İl Başkanlığında bir araya geldi. AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin ve il yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

"BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ"

Buluşmaya ilişkin sosyal medyadan açıklama yapan AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, "Cumhur İttifakı ortağımız Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Sn. Veysel Şahin ile il yönetim kurulu üyelerini, İl Başkanlığımızda ağırladık. Cumhur İttifakı olarak tüm mensuplarımızla birlikte “Aday Belli, Karar Net” diyor; Ülkemizin 2023 hedeflerine ulaşması için azim ve kararlılıkla çalışıyoruz. Çelik gibi sarsılmaz inancımız ve Aziz Milletimizin teveccühü ile Türkiye Yüzyılı’nı birlikte inşa edeceğiz." ifadelerini kullandı.

"İNANCIMIZI VE AZMİMİZİ PERÇİNLEDİK"

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin de, "Cumhur İttifakı ortağımız AK Parti İl Başkanı Sn. Kerem Ali Sürekli ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya gelip istişarelerde bulunduk. 2023 Lider Ülke Türkiye hedeflerine olan inancımızı ve azmimizi perçinledik. ''Aday Belli, Karar Net'' diyor; tüm Cumhur İttifakı mensuplarımızla çalışmalarımıza devam ediyoruz." dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.