Dolar 32,3682
%0.16
Euro 34,9474
%-0.34
Altın 2.325,340
%0.21
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İYİ Partili Dervişoğlu'ndan, CHP'li Gürsel Tekin'in 'HDP'ye bakanlık verebiliriz' sözlerine tepki

İYİ Partili Dervişoğlu'ndan, CHP'li Gürsel Tekin'in "HDP'ye bakanlık verebiliriz" sözlerine tepki

İYİ Parti TBMM Grup Başkan Vekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu, CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin'in, katıldığı bir canlı yayında "Elbette HDP'ye bakanlık verilebilir" sözlerine tepki gösterdi. Dervişoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Gürsel Tekin beyefendi kendi namı hesabına verecek bir şeyi varsa, kime isterse ona versin.Densizliğin, hadsizliğin ve ilkelerimize saygısızlığın bir anlamı yok." dedi.

  • Ege Postası
  • 04.09.2022 - 23:17

EGEPOSTASI-  CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, TV100 ekranlarında yayınlanan Pınar Işık Ardor'un sunduğu Pazar Siyaseti programına konuk oldu. Gürsel Tekin, canlı yayında "İktidar olursanız HDP'ye bakanlık verecek misiniz?" sorusuna, "Elbette HDP'ye bakanlık verilebilir, her partiye verilebilir" dedi.

İYİ Parti TBMM Grup Başkan Vekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu Gürsel Tekin'in açıklamalarına tepki göstererek, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: 

"Gürsel Tekin beyefendi kendi namı hesabına verecek bir şeyi varsa, kime isterse ona versin. Densizliğin, hadsizliğin ve ilkelerimize saygısızlığın bir anlamı yok. Kime ve neye hizmet ettiği belli olan bu açıklamaya, bizden önce ses çıkarması gerekenler de sükut etmesin. İyi Partiyi ve onun ilkelerini anlamayanlara karşı ders vermek gerekirse, geri durmayacağımız unutulmamalıdır. Herkes haddini ve hududunu bilmelidir."

Öte yandan Dervişoğlu, "HDP milletvekili “O sıralarda HDP sayesinde oturuyorsunuz” demiş de İYİ Partililer cevap verememiş diyenler yalancı ve sahtekardır. Meclis tutanakları ortadadır ve çıkan tartışmalar nedeniyle MHP’li Meclis Başkanvekili oturuma ara vermek zorunda kalmıştır" ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.