Dolar 32,3797
%0.19
Euro 35,0518
%-0.04
Altın 2.326,810
%0.28
Bist-100 9,10
%0.21

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İnce ve Özdağ'dan kriz uyarısı

İnce ve Özdağ'dan kriz uyarısı

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Ortak Akla Çağrı mektubuna karşılık veren Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ı ziyaret etti. İki lider yaptığı açıklamada gıda krizi ve kıtlığa dikkat çekti.

  • Ege Postası
  • 30.05.2022 - 20:41

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce artan gıda fiyatları, tarımsal sulamada yaşanan sıkıntılar sonucu ortaya çıkan açlık ve kıtlık tehlikesine karşı çözüm önerilerini içeren “Tarımsal Üretim Su ve Gıda Güvenliği Rapor”unu görüşmek üzere, Ortak Akla Çağrı mektubuna karşılık veren Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ı partisinin genel merkezinde ziyaret etti.

Genel Başkanlar Muharrem İnce ve Ümit Özdağ, görüşme sonrasında basın mensuplarına görüşmenin içeriğine dair açıklamalar yaptı.

“BEKA SORUNUDUR”

İnce, “Zafer Partisi Genel Başkanı Sayın Ümit Özdağ ve parti yöneticilerine misafirperverlikleri için teşekkür ediyoruz. Gıda egemenliği Türkiye'nin beka sorunudur. Bu sorunu çözmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

‘'MUTFAKTA YANGIN!''

İnce, “Ülkemizde mutfakta bir yangın olduğunu, çocukların süte erişiminin, bizlerin ete erişiminin, peynire, ekmeğe muhtaç olduğumuzu, hayat pahalılığının can yaktığı bugünlerde, biz bu konuda çözüm önerileri üretmek istedik. Bu konuda bir çalışma yaptık. 100 maddelik bir rapor hazırladık. Bu mektubumuza Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ cevap verdi, ‘sizi dinlemek isteriz' dedi, nezaket gösterdiler. Bugün o raporumuzu sunduk. Bu rapor tartışmaya açık bir rapor…” ifadelerini kullandı.

ÖZDAĞ’DAN TEŞEKKÜR

Ümit Özdağ ise, “Türkiye’yi bekleyen gıda krizi ve kıtlık hakkında görüş alışverişinde bulunmak üzere Zafer Partisi Genel Merkezi’ni ziyaret eden Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ve heyetine teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.