Dolar 32,5957
%0.25
Euro 34,7831
%0.34
Altın 2.409,240
%-0.97
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İl Başkanı Ösen 'seçim kararı'nı değerlendirdi: Duruşumuz değişmedi

İl Başkanı Ösen 'seçim kararı'nı değerlendirdi: Duruşumuz değişmedi

DEVA Partisi İzmir İl Başkanı Seda Kaya Ösen, partisinin aldığı seçim kararının başka bir partinin listesinde seçime girmemesiyle ilgili olduğunu vurgulayarak, “Bu bizim bir ittifakla beraber seçime girip girmememiz konusunda alınan bir karar değil. 6’lı masanın parlamenter sisteme geçiş süreciyle ilgili mutabakatı çerçevesinde iş birliğimiz gelişerek devam edecek. Duruşumuzda bir değişiklik yok” diye belirtti.

  • Ege Postası
  • 27.04.2022 - 15:59

ARDA AKDENİZ/EGEPOSTASI – DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin genel merkezinde düzenlediği haftalık değerlendirme toplantısında önümüzdeki seçime kendi adı ve kendi logosuyla gireceklerini duyurdu. Babacan ayrıca “Biz 6’lı masada bugüne kadar vermiş olduğumuz bütün sözlerin arkasındayız. Ortak çalıştığımız konularda, her türlü katkıyı vermeye de devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

ÖSEN: HİÇBİR PARTİNİN LİSTESİNDE YER ALMAYACAĞIZ

DEVA Partisi İzmir İl Başkanı Seda Kaya Ösen, partisinin almış olduğu bu kararı Ege Postası’na değerlendirdi. 

Ösen, “Hepimiz için hayırlısı olsun. Uzun zamandır bu son seçim yasasındaki değişikliklerin DEVA Partisi’ni hedef aldığını düşünüyorduk. Genel Başkanımızın bu kararıyla beraber biz de artık kendi logomuzla seçime gireceğiz ve hiçbir partinin listesinde yer almayacağız. Teşkilatımız son derece mutlu ama bu bizim bir ittifakla beraber seçime girip girmememiz konusunda alınan bir karar değil. Onun için zamanımız var” dedi.

“DURUŞUMUZDA BİR DEĞİŞİKLİK YOK”

Ösen, alınan bu kararın 6 siyasi partinin imzaladığı mutabakat ve ittifaklarla bir ilgisi olmadığını, dolayısıyla diğer partilerle olan ilişkileri etkilemeyeceğinin altını çizerek, “6’lı masanın parlamenter sisteme geçiş süreciyle ilgili mutabakatı çerçevesinde iş birliğimiz gelişerek devam edecek. Duruşumuzda bir değişiklik yok” diye ekledi.

“27 İLÇEDE TEŞKİLATLANDIK”

İzmir’deki teşkilatlanma çalışmalarındaki son durumu da paylaşan Ösen, “27 ileçde teşkilatlanmamızı gerçekleştirdik. Atanmayı bekleyen 3 ilçemiz daha var. Onların da mümkün olan en kısa zamanda gerçekleşmesini arzu ediyoruz. Partinin misyonu ve vizyonuyla uyumlu çalışabilecek liyakatlı arkadaşlarımızla beraber yol almamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.