Dolar 32,3284
%0.24
Euro 35,1063
%-0.04
Altın 2.296,350
%0.83
Bist-100 9,05
%2.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İki lider İzmir'de bir araya geldi

İki lider İzmir'de bir araya geldi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu İzmir'de bir araya geldi. İki lider İzmir temaslarını sürdürürken kısa bir mola vererek Konak'ta sürpriz bir buluşmaya imza attılar. Güzelyalı'da buluşan İki lider, çay içerek sohbet etti.

  • Ege Postası
  • 18.06.2022 - 18:26

EGEPOSTASI- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 3 günlük program kapsamında, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu 2 günlük program kapsamında İzmir'de temaslarını sürdürürken, iki lider Konak ilçesi Göztepe semtinde bir kafede bir araya geldi. İki lider ve ve bereberindekiler çay içip sohbet etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 16 Haziran Perşembe günü başladığı ve yoğun tempoyla sürdürdüğü İzmir programının son gününde, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da İzmir programının ilk gününde Konak İlçesinde sürpriz bir buluşmaya imza attılar.

İki liderin bir araya geldiği buluşmada samimi görüntüler ortaya çıktı.

6'lı masanın iki lideri kafede bir araya gelirken hem İzmir değerlendirmesi hem de güncel gelişmeler değerlendirildi. Yaklaşık 40 dakika süren buluşmanın ardından liderler İzmir programlarına kaldıkları yerden devam etti.

İki lidere CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcıları Şerafettin Kılıç ve Sabri Tekir, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Saadet Partisi İl Başkanı Mustafa Erduran, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur ve Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, eşlik etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.