Dolar 32,5972
%0.38
Euro 34,7297
%-0.01
Altın 2.499,090
%0.59
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hayvan hakları yasası ile ilgili flaş açıklama

Hayvan hakları yasası ile ilgili flaş açıklama

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, "Hayvan hakları ile ilgili çalışmalar yapıldı. Önümüzdeki haftalarda sıraya almak suretiyle yasalaştıracağız" dedi.

  • Ege Postası
  • 20.01.2021 - 13:33

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

Akbaşoğlu, "Cumhuriyet tarihi boyunca bizim yaptığımız en önemli reform, sessiz devrim, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni, yeni bir yönetim sistemini milletimizin iradesiyle anayasal bir çerçeveye oturtmak ve millet iradesini egemenliğin kayıtsız ve şartsız kendisine ait olduğu milletimiz tarafından devlet başkanının seçilebileceği bir sistemi hakikaten gerçekleştirmek. Gerçekten biz sadece cumhuriyet döneminin değil bütün tarihimiz boyunca en önemli yönetim sistemi reformunu gerçekleştirdik" dedi. 

Hayvan hakları çalışmalarının da önümüzdeki haftalarda yasalaşacağını söyleyen Akbaşoğlu, "Hayvan hakları ile ilgili çalışmalar yapıldı. Önümüzdeki haftalarda sıraya almak suretiyle yasalaştıracağız dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.