Dolar 32,3181
%0.21
Euro 35,0783
%-0.12
Altın 2.307,390
%1.31
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hastaneye kaldırılan İnce’nin son durumu ne?

Hastaneye kaldırılan İnce’nin son durumu ne?

Koronavirüs nedeniyle hastaneye kaldırılan Memleket Hareketi ve Memleket Partisi’nin kurucusu Muharrem İnce’nin sağlık durumuna ilişkin bilgi geldi. Partinin İzmir temsilcisi Cüneyt Oğuz, İnce’nin sağlık durumunun iyi olduğunu ve hastaneye tedbir amaçlı yatırıldığını söyledi. 

  • Ege Postası
  • 14.04.2021 - 21:29

TENZİLE AŞÇI/EGEPOSTASI-  Cumhuriyet Halk Partisi’nden ayrılarak Memleket Partisi’ni kurma çalışmalarına başlayan Muharrem İnce, geçtiğimiz gün koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurmuştu.

İnce’nin bugün hastaneye kaldırıldığı haberlerinin ardından sağlık durumuna ilişkin soru işaretleri akıllara geldi. 

Konuya ilişkin Egepostası’na konuşan partinin kurucular kurulunda yer alan ve İzmir Temsilcisi olan Cüneyt Oğuz, İnce’nin durumunun iyi olduğunu ve hastaneye tedbir amaçlı yattığını söyledi.

Oğuz, “Sayın Muharrem İnce ile telefonda görüştük, kendisinin sağlık durumu şu anda gayet iyi. Kendisi tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı. Ağır bir tedavi görmesi ya da solunum cihazına bağlanması gibi bir durum söz konusu değil. Ev yerine hastanede tedavi görmesinin nedeni Ankara’daki evin fiziki koşullarının uygun olmaması ve ailesine de hastalığı bulaştırma riski olmasıdır” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.