Dolar 32,3749
%0.18
Euro 35,0165
%-0.14
Altın 2.325,460
%0.22
Bist-100 9,10
%0.17

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gültekin Uysal'dan EYT düzenlemesi açıklaması

Gültekin Uysal'dan EYT düzenlemesi açıklaması

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı emeklilikte yaşa takılanlara (EYT) yönelik düzenlemeye ilişkin, “EYT ile ilgili verilen karar, bir hakkın teslimidir... Darısı, AKP tarafından hukuksuzluk icat edilerek hakkı yenen herkese” dedi.

  • Ege Postası
  • 28.12.2022 - 23:54

Demokrat Parti Gültekin Uysal, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın EYT’lilere yönelik düzenlemeden 2 milyon 250 bin kişinin yararlanacağını ve herhangi bir yaş sınırı uygulanmayacağını açıklamasının ardından bugün sosyal medya hesabında bir paylaşım yaptı. Uysal’ın paylaşımı şöyle:

"EYT ile ilgili verilen karar, bir hakkın teslimidir. Emeklilikte yaşa takılıp bunca süredir sıkıntı yaşayan vatandaşlarımıza kararın hayırlı olmasını dilerim. İktidarın da hakkını teslim edelim; teşekkür ediyoruz. Darısı, AKP tarafından hukuksuzluk icat edilerek hakkı yenen herkese.

EYT’lilerin hakkını gündeme taşıyan sivil inisiyatiflere, ana muhalefetten başlayarak tüm muhalefet partilerine ve desteklerini esirgemeyen medya kuruluşları, basın mensupları ve hakkı hukuku dert edinen herkese teşekkür ediyorum.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.